Odată ce am ajuns la 50 de ani, mă bucur că pot să arăt formidabil!

Ceva timp în urmă moda pentru femeile trecute de 50 de ani însemna o garderobă plictisitoare la fel ca a unei bătrânele. Din fericire, vremurile s-au schimbat! Acum, la această vârstă, femeia poate să se îmbrace după cum îi place.

Totuși apare întrebarea unde și cum găsiți haine comode, moderne, potrivite stilului, siluetei și bugetului dvs?

Stilul femeii trecute de 50

Cunoaștem că nu este atât de simplu să alegeți o ținută care să vă avantajeze și în care să vă simțiți confortabil. Probabil nu ați știut, dar există un anumit deficit de informații prețioase… deoarece revistele de modă trec cu vederea categoria femeilor de peste 50 de ani. În această situație ne vin în ajutor fashion-bloggerii care pot să ne ghideze prin lumea complicată a modei.

Când am văzut pentru prima dată fotografiile ei în blogosferă, nu-mi venea să cred. Această femeie are un simț incredibil al modei.

Renata Jaz este o poloneză fermecătoare care a emigrat cu soțul Anglia. Ea a creat un fashion blog său cu denumirea Vens Wife Style.

Renata este profund convinsă că femeile de peste 50 nu trebuie să-și facă griji referitor la vârstă. Ele sunt libere să se îmbrace după ultimele tendințe ale modei fără a se teme că nu vor arăta la fel ca în tinerețe și că lumea fascinantă a modei nu li se mai potrivește.

Prin intermediul blogului său Renata vrea să convingă femeile care au o vârstă înaintată că și în blugi rupți pot fi atrăgătoare și feminine.

Îmbrăcați tricoul alb cu imprimeu intens al fiicei, combinați-l cu pantaloni sau cu o fustă midi și veți fi irezistibilă!

Dacă veți purta o fustă de piele neagră cu un pulover gri oversize și un palton de un gri gingaș, veți fi invidiată chiar și de o tânără fashion-istă.

Un fular masiv este un accesoriu perfect pentru zilele reci de iarnă.

Velvetul este un material interesant care vă permite să creați ținute neobișnuite și confortabile. Renata Jaz poartă o jachetă de velvet cu căptușeală, un pulover de angoră albastru, o fustă albastră cu print geometric și cizme roșii.

Puloverele și cardiganele sunt elemente indispensabile pentru sezonul primăvară-toamnă. În acest an designerii au preferat ornamentele tradiționale scandinave. O ținută confortabilă cu pantaloni largi sau fustă creion.

În opinia bloggeriței, femeile trecute de 50 de ani pot continua să experimenteze cu stilul și să se joace cu moda, deoarece exteriorul și bunăstarea sunt foarte importante.

Pur și simplu admirați aceste creatoare de modă și apreciați stilul acestora!

Dacă veți avea piesele de bază în garderobă, atunci nu veți mai fi nevoite să vă gândiți cu ce să vă îmbrăcați. În acest mod veți economisi pentru vestimentația inter-sezonieră.