Iată 15 moduri neobișnuite de a utiliza bolțarii în gospodăria dvs.

Dacă sunteți un amator al activităților DIY (fă singur), atunci știți bine că, aplicând puțină creativitate, practic orice lucru poate fi utilizat în foarte multe feluri. Bunăoară bolțarii – pe lângă funcția lor de bază ele au o mulțime de alte utilizări despre care probabil nici n-ați bănuit.

Noi am selectat 15 proiecte superbe cu utilizarea alternativă a bolțarilor.

1. Bancă și organizator pentru grădină

SuzelleDIY

Când petreci mult timp în grădină ai nevoie și de un colțișor de odihnă și relaxare. Vopseaua vă va ajuta să creați un design frumos al băncii în mijlocul grădinii, iar florile de ghiveci vor avea un rol decorativ excelent!

2. Băncuță pentru curtea interioară

Live Your Style

Pentru a crea o astfel de bancă nu aveți nevoie de instrumente suplimentare sau de ajutorul specialiștilor.

3. Grătar

Dr. Stewart Productions

Vă place să gătiți frigărui sau mici la grătar? De acum înainte puteți pregăti grătarul în doar câteva minute, blocurile de zidărie sunt o soluție superbă și foarte comodă.

4. Răzor de flori

aCreative Traveler

Iată un proiect perfect pentru cei care abia capătă primele experiențe în grădinărit. În acest fel vă puteți extinde foarte ușor colecția de flori.

5. Suport pentru acvariu

Pink Aspen Projects

Blocurile de zidărie sunt un mijloc foarte bun pentru a vă personaliza și adapta suportul pentru acvariu exact conform necesităților dvs. Spațiul poate fi valorificat la maxim, iar aspectul estetic are doar de câștigat.

6. Etajeră

The Survival Gardener

Așezarea polițelor pe niște blocuri de zidărie poate fi o idee foarte reușit pentru cei cu preferințe pentru minimalism și un simț practic pronunțat.

7. Suport pentru lemne

classof56 via Instructables

Dacă aveți în casă sobă pe lemne, atunci ideea aceasta e ideală pentru dvs.! Folosiți blocurile de zidărie pentru a ridica lemnele la o anumită înălțime de sol, protejându-le de umezeală.

8. Masă de lucru

The Merry Thought

Cine a spus că masa de lucru trebuie să fie masivă și grosolană? Iată un proiect care vă va ajuta să creați o masă de lungimea și lățimea perfectă pentru dvs.

9. Noptieră

dwell

În privința noptierelor există o mare nedreptate: ele necesită mult mai puțin material, dar prețul lor diferă foarte puțin față de prețul patului sau chiar al dulapului. Așadar, în loc să aruncați astfel bani în vânt, găsiți câteva blocuri de zidărie și faceți un design propriu al noptierelor.

10. Colivie

Lowes

Iată o colivie în stil “industrial”, care va fi un element decorativ superb pentru grădina dvs. Prietenii dvs. zburători vor fi foarte mulțumiți de noua locuință!

11. Pat

Design Tripper

Un suport pentru saltea făcut din blocuri de zidărie este o soluție foarte bună nu doar din punct de vedere financiar, ci și ergonomic. În acest fel puteți valorifica la maxim spațiul de sub saltea, iar designul rămâne complet la discreția dvs.!

12. Design

Reality Daydream

Poate părea ciudat, dar blocurile de zidărie sunt o materie primă excelentă pentru crearea unui design unic și original. Vopsiți-le, împodobiți-le cu mozaic sau cu tapet. Valorificați-vă talentele artistice!

13. Suport pentru lumânări

The Horticult

În acest fel puteți crea niște compoziții foarte originale, iar lumânările vor crea o atmosferă armonioasă irepetabilă.

14. Scară

The Figure 5

Creați o diversitate elegantă în grădina dvs. cu ajutorul unor astfel de trepte. Foarte curând veți privi întreaga operă cu multă admirație!

15. Bar exterior

Better Homes and Gardens

Un proiect superb de bar pentru curtea interioară. Materialele sunt relativ ieftine, iar timpul de asamblare foarte redus. În schimb satisfacția va fi peste orice așteptări!

De acum încolo probabil veți privi la blocurile de zidărie cu o imaginație foarte bogată. Cu ce alte idei ați completa această listă? Descrieți-ne experiența dvs.!