Iarnă de vanilie 2020: 11 idei incredibile cu piese tricotate delicat!

În sezonul de iarnă 2020, lucrurile tricotate sunt incredibil de relevante. Ele sunt feminine, calde, plăcute și moi. Producătorii ne bucură cu o varietate mare de culori, texturi și bijuterii. În tendință sunt anume modele voluminoase, de tip oversize. Printre cele mai recente hit-uri tricotate sunt piesele împletire cu fire de ață voluminoasă. De asemenea, există lurex, modele cu ornamente, volane și o varietate de împletituri. Nu-și pierd relevanța bijuteriile din perle, pietrele și broșele mari.

1.

Unele modele sunt create cu un umăr dezgolit – nu este foarte cald, dar feminin. Legăturile tricotate, fundițele, bijuteriile originale vor reda puloverului un farmec aparte.

2.

În timpul iernii, arată bine o nuanță de albastru fin. Totuși există ceva proaspăt și feminin în aceasta. Ca opțiune, o pereche de blugi îngustați, clasici, se vor potrivi perfect cu puloverul cu o tăietură laterală. Este foarte elegant și confortabil. Chiar va ajuta să ascundeți unele imperfecțiuni ale siluetei.

3.

Puloverul gri închis arată foarte nobil. Decorarea cu perle mici îl transformă într-un pulover neobișnuit. Un astfel de lucru va arăta armonios atât în ansambluri întunecate, cât și în cele deschise.

4.

În 2020, cu cât mai multe lucruri tricotate sunt în garderoba dvs, cu atât este mai bine. Hainele tricotate vor adăuga în ansamblul de iarnă personalitate. Vă vor permite să arătați de fiecare dată în mod diferit. Fără frică puteți să alegeți lucrurile preferate în tonuri blânde, non-sfidătoare. Aceste nuanțe sunt asociate cu sensibilitatea, copii și adolescenții. În consecință, femeia începe să arate mai tânără decât vârsta ei.

5.

Nuanțele aurii sunt foarte potrivite pentru blonde. Modelul cu o croială neobișnuită precum un guler-eșarfă voluminos va atrage atenția. Proprietara s-ar putea caracteriza ca o femeie fermecătoare și feminină. Aceste culori sunt aristocratice și nobile. Firele lucioase de lurex adaugă hainelor eleganță. Un astfel de pulover este potrivit atât în birou, cât și într-un mediu mai informal.

6.

Acest pulover arată mega elegant și neobișnuit. Datorită ușurinței și ajurării firului de ață, culoarea delicată nu arată ca o îmbrăcăminte de iarnă masivă. Mai degrabă ca o operă de artă dantelată, care, de asemenea, mai și încălzește.

7. Mâneci scurte și voluminoase, volane suplimentare și perle.

Pentru week-end se potrivesc puloverele confortabile oversize. În ele, nu vă veți îngrijora de caracteristicile siluetei. Acest model se potrivește absolut tuturor. Paradoxal, dar hainele de culoare gri sunt mai practice decât cele întunecate.

8.

9.

Pentru fetele care nu se tem să arate mai plinuțe, s-ar potrivi modelele cu dungi orizontale. De asemenea, acesta este un model profitabil pentru fetele înalte, care vor scădea puțin din înălțime. Un astfel de lucru expresiv va fi un mare plus pentru imaginea în stilul minimalismului. Dacă aveți dorință de componente mai aprinse, experimentați cu culoarea de accent.

10.

Pentru fetele cu o siluetă perfectă, sunt potrivite puloverele la modă scurtate. Ele încălzesc bine și vă permit să vă lăudați cu silueta perfectă. Pulovere în roz arată întotdeauna drăguț și un pic copilăresc. Această culoare se combină bine cu multe culori la modă.

11.

Astfel de modele pot fi foarte ușor și rapid tricotate chiar de dvs. Lucrurile făcute cu propriile mâini au o energie specială, acționează asemenea unui talisman pentru o femeie.

12.

Vă plac puloverele tricotate în culori delicate? Așteptăm cu drag comentariile dvs.