I-am pus soțului un reportofon în buzunar și am aflat ce crede cu adevărat despre mine

Acest lucru a început în urma unei glume stupide sau, mai bine zis, după o discuție cu o prietenă de mea. După șapte ani de căsătorie relația noastră a început să se răcească. Nu am prea înțeles care era problema, cel mai probabil din cauza rutinei.

Au început să-mi apară tot felul de gânduri precum că el ar avea pe altcineva. I-am verificat telefonul și computerul, dar nu am descoperit nimic.

Dar comportamentul lui îmi dădea de bănuit, era întotdeauna nemulțumit și obosit. Dar nu puteam să-l spionezi!?

I-am povestit prietenei mele despre acest lucru și ea mi-a sugerat să-i pun un reportofon în buzunar după care să-l scot cu atenție și să ascult ce spune despre mine. La început am ezitat, dar acest gând nu mă lăsa în pace. În final am cumpărat un reportofon-spion pe care i l-am pus în buzunarul hainei.

Îmi era teamă că va observa, dar eram sigură de faptul că soțul meu nu prea caută prin buzunare.

La sfârșitul zilei, după ce soțul meu s-a întors acasă de la serviciu, am scos reportofonul, m-am încuiat în baie și am început să ascult înregistrarea. Îmi era teamă că voi auzi lucruri urâte.

Erau niște discuții destul de plictisitoare cu colegii săi de muncă. Dar la un moment dat s-a început un dialog foarte interesant între soțul meu și un coleg, din cauza căruia m-am simțit jenată de ceea ce am făcut.

Vorbeau despre mine, soțul meu i-a spus că observă că sunt deseori foarte tristă.

El i-a spus colegului său că se simte vinovat pentru acest lucru și că a decis să-mi facă o surpriză, cumpărând două foi turistice pentru vacanța de iarnă. Pe lângă aceasta vrea să-mi ia și o blană frumoasă.

Îmi pare rău de faptul că m-am comportat în acest mod și nu am avut încredere în el.

Soțul meu este un bărbat de aur, numai că este prea obosit!