I-a cumpărat soției sale, din ultimii bani, un buchet de flori, iar acest gest i-a schimbat viața

Într-o seară mă întorceam distrus acasă: nu reușeam deja de câteva luni să-mi găsesc un loc de muncă. Am intrat într-un magazin să cumpăr câte ceva de mâncare și, ieșind de acolo, am observat un magazin de flori.

Voiam foarte mult să cumpăr flori pentru soția mea, dar nu puteam cheltui ultimii bani. M-am oprit și admiram vitrina cu flori.

Nu mă pricep deloc la flori nici la culori, deși am dăruit destul de des flori. Sunt o fire romantică și-mi place să-mi surprind soția.

De fapt îmi place să dăruiesc flori, chiar și atunci când mergem în vizită, prefer să-i ofer gazdei un buchet de flori.

Unele flori rezistă foarte mult timp, poate chiar și o lună, altele doar câteva zile. Eu ador trandafirii deoarece sunt delicați și eleganți și, pe lângă aceasta, rezistă mult timp.

Nu-mi plac ambalajele sofisticate, cu tot felul de panglici, sunt prea formale. Îmi place să ofer doar flori. Și știu care sunt florile potrivite pentru un anumit eveniment.

La zilele de naștere, spre exemplu, toată lumea aduce trandafiri. Da, trandafirii sunt niște flori foarte frumoase. Dar toată lumea vine cu trandafiri, de aceea eu nu voi face la fel.

Merg, de obicei, prin mai multe magazine până găsesc buchetul perfect. Iar femeile apreciază alegerea mea.

Băieți, dacă iubiți o fată, atunci trebuie să-i oferiți flori pe neașteptate: va fi foarte fericită!

…M-am oprit în fața vitrinei să admir florile. Ce credeți că am făcut? Da, le-am cumpărat. I-am dat vânzătorului ultimii bani și i-am adus soției un buchet de crini peruani.

Soția mea era foarte fericită! Iar câteva zile mai târziu m-au sunat și mi-au oferit un loc de muncă bine plătit. În curând s-a născut și primul nostru copil.

Nu știu, poate că sunt doar niște fantezii de ale mele și nu au nicio legătură cu realitatea, dar am impresia că florile cumpărate în acea zi ne-au influențat cumva destinul.