Descoperiți ce insectă este talismanul dvs, în funcție de constelația căreia îi aparțineți.

În cinematografie există mulți supereroi care se identifică cu insectele toteme: Omul-Păianjen, Omul-Furnică sau Femeia-Viespe. Îți vom dezvălui ce insectă totem protejează fiecare semn al zodiacului și totodată veți descoperi trăsăturile de caracter predominante:

Berbec − Viespe

Viespea este înzestrată cu o energie de foc și transmite această putere și proprietarului său. Astfel, nativul Berbec este rapid în luarea deciziilor, dar are tendința de a fi și foarte impulsiv. Pentru a evita și a anticipa problemele, planificați în detalii viitorul dvs.

Taur − Bondar

Bondarul, chiar dacă este mare și zgomotos, nu este periculos. Această insectă totem este înzestrată cu valori și principii morale. Nativul Taur se va bucura de rezultate numai dacă va munci mult. De fapt, Taurul este foarte muncitor și această atitudine se manifestă nu doar pe plan profesional, dar și în alte aspecte ale vieții.

Gemeni − Fluture

Fluturele are un ciclu de viață unic, din această cauză, în multe culturi este considerat un simbol al renașterii. Persoanele care sunt protejate de această insectă, sunt sociabile și unice în felul lor. Fluturii se simt triști atunci când sunt singuri, din această cauză ei au nevoie de prieteni.

Rac – Gândac de apă

Gândacii de apă sunt insecte puternice datorită cochiliei lor. În multe culturi au fost considerați un simbol al protecției! Cei care sunt protejați de această insectă se bucură de mult noroc în dragoste. Nativul Rac este o fire independentă și individualistă.

Leu – Buburuză

Buburuza este simbolul soarelui. Nativul Leu protejat de această gâză are noroc în dragoste. Deci, cei născuți sub acest semn sunt predispuși spre aventură, creștere de carieră, iar norocul în dragoste este de partea lor.

Fecioara – Greier

Greierul datorită abilităților sale muzicale este un simbol al „poeziei pământului”. Persoanele care sunt protejate de această insectă, observă cu ușurință cele mai mici detalii iar cea mai importantă calitate este capacitatea de a analiza în profunzime toate informațiile. Sunt parteneri de încredere în afaceri și în alte relații, fie de prietenie sau de dragoste.

Balanța – Cicada

Cicada este întruchiparea tinereții deoarece se hrănește cu roua proaspătă a dimineții. În ciuda faptului că nativul în zodia Balanță este o fire îndoielnică, cicada le conferă un delicat gust estetic. Ei percep partea spirituală a lumii și mai puțin cea materială. Nativul Balanță are capacitatea de a crea o atmosferă pacifistă și liniștită.

Scorpion – Păianjen

Este simbol creației și al înțelepciunii. Păianjenul este conștient de puterea lui și o direcționează spre manipularea altor persoane. Astfel, firea manipulatoare a nativului Scorpion, poate face rău altor persoane. Dar dacă își îndreaptă energia pentru a crea ceva frumos, el poate fi un tămăduitor spiritual.

Săgetător – Călugăriță

Săgetătorul este o fire răbdătoare și exactă. Ei sunt înțelepți și, datorită filozofiei lor lăuntrice, sunt foarte optimiști în ceea ce privește eșecurile. Nu se lasă bătuți și continuă să lupte pentru a-și atinge obiectivele propuse.

Capricorn – Albină

Albina are rolul ei iar ierarhia și disciplina sunt respectate de ea cu strictețe. Albina muncește din greu pentru a avea succes în viața profesională.

Vărsător – Licurici

Licuricii sunt insectele care aduc lumină în habitatul său natural. În mod similar, firea altruistă a Vărsătorului, aduce lumină oamenilor din jurul lor. Sfaturile lor sunt deschizătoare de drumuri și ajută societatea să devină mai bună!

Pești – Libelulă

Libelula conferă o aură de mister nativilor în zodia Pești. Sunt introvertiți, timizi și sensibili. Nativii Pești sunt plini de energie și au al 6-lea simț bine dezvoltat.

Acum știți care insectă vă caracterizează. Luați în considerare trăsăturile caracterului dvs pentru a elimina cele mai rele și în timp a le dezvolta pe cele mai bune.

error: Content is protected !!