Horoscop familial: cum îți dai seama că partenerul tău este supărat, în funcţie de zodia în care s-a născut

Potrivit astrologilor, reacția noastră în situațiile negative și față de stimulii externi, depinde nu numai de temperamentul nostru, ci și de poziția stelelor chiar din momentul în care ne-am născut.

Acest horoscop va fi foarte util! În funcție de semnul zodiacal al partenerului, veți putea înțelege când este nemulțumit într-o relație.

Berbec

Atunci când sunt nemulțumiți și supărați, nativii acestui semn zodiacal devin reci și mai închiși. Dacă observați această schimbare la partenerul dvs Berbec, ar fi bine să înțelegeți motivul răcelii lui.

Taur

Atunci când reprezentantul acestui semn zodiacal este nemulțumit de ceva, el nu mai are poftă de mâncare. Dacă Taurul începe să refuze mesele copioase și nu se mai bucură de viață, înseamnă că este nefericit în relație. Ar trebui să aflați cauza indispunerii lui.

Gemeni

Dacă partenerul dvs Gemeni a încetat să vă vorbească, atunci acesta este un semn rău. Poate că indispoziția lui nu are legătură cu dvs, dar nu veți ști dacă nu-l întrebați.

Rac

Dacă această zodie iubitoare și grijulie este nefericită, atunci ea va înceta să vă răsfețe. De exemplu, nu vă mai aduce cafeaua în pat sau nu mai vrea să vă ajute să gătiți cina împreună așa cum obișnuia să o facă. Dacă ați observat astfel de schimbări, poate e timpul să vorbiți deschis?

Leu

Dacă partenerul dvs preferă să rămână singur acasă și refuză să vă însoțească la o petrecere, acest lucru ar trebui să vă trezească semne de întrebare. Bineînțeles, acest comportament poate fi cauzat de o problemă în afara relației, deci nu ar trebui să vă gândiți imediat la rău. Dar trebuie să vorbiți pentru a clarifica lucrurile!

Fecioara

Dacă nativul acestei zodii este nemulțumit, atunci veți înțelege imediat acest lucru prin comportamentul său critic. Orice ați face, nu va fi suficient de bine pentru nativul Fecioară!

Prin urmare, dacă partenerul Fecioară devine foarte pedant și îl deranjează absolut totul, atunci ar trebui să vă gândiți la comportamentul dvs.

Balanța

Chiar și cei mai nefericiți oamenii din această zodie zâmbesc! Dacă observați că partenerul Balanță comunică mai puțin cu dvs, e timpul să-i dați o mână de ajutor și să aflați motivul supărării sale!

Scorpion

Atunci când nativul acestui semn zodiacal este nemulțumit de ceva, el începe să-i reproșeze partenerului. Deci, dacă Scorpionul dvs a devenit dintr-odată agresiv sau irascibil, vorbiți cu el sincer pentru a rezolva împreună problema.

Săgetător

Dacă nativul Săgetător nu mai este glumeț și binedispus, atunci acesta este un semn evident că este nemulțumit în relație. Totodată, dacă pesimismul și-a făcut loc în viața Săgetătorului, calitate care nu este caracteristică pentru acest nativ, să știți că în aceste momente se confruntă cu mari probleme legate de viața personală.

Capricorn

Atunci când nativul Capricorn trăiește momente de insatisfacție, el nu vă mai lasă să intrați în zona lui de confort: nu vă invită la întâlniri, practic nu vă mai telefonează și nici nu vă scrie mesaje. Dacă ați observat acest comportament la partenerul dvs Capricorn, atunci ar trebui să-l întrebați direct care este motivul supărării lui. Cu cât mai repede clarificați lucrurile, cu atât mai bine!

Vărsător

Atunci când Vărsătorul este nefericit în viața personală, el se închide în sine. Puteți înțelege cu ușurință că partenerul dvs este nemulțumit de ceva, dacă începe să evite comunicarea cu prietenii.

Pești

Atunci când nativul Pești este nemulțumit, începe să acorde o atenție deosebită sănătății lui și face ceea ce „îl face să se simtă mai bine.” De exemplu, ați putea observa că partenerul dvs doarme mult mai mult sau a devenit prea preocupat de modul în care arată.

În cazul în care bănuiți că există o problemă în relația dvs, cel mai bine ar fi să discutați cu partenerul dvs și să clarificați lucrurile. Comunicarea este „ingredientul” secret!

error: Content is protected !!