Top-ul anului 2017: 6 modele de încălțăminte care ne cuceresc vara aceasta

O nouă pereche de încălțăminte poate să vă bine dispună, să transforme o zi posomorâtă în una însorită, să facă ziua de luni cea mai plăcută și multe altele. În cele ce urmează vă prezentăm câteva perechi de încălțăminte care sunt în top în acest sezon.

Adidași cu broderie

Broderia intră din nou în modă în această vară. Puteți face aplicații florale nu doar pe haine, dar și pe încălțăminte. Broderia va arăta cel mai bine pe adidași albi. Dacă vreți să puneți accent pe încălțăminte, alegeți niște haine în culori neutre.

Sandale pe toc gros

După încălțămintea de iarnă, sandalele sunt cea mai mare bucurie pentru picioare. Sandalele bej pe toc gros sunt un model actual în acest an. Ele arată extraordinar și alungesc vizual picioarele.

Balerini cu panglici

Balerinii nu sunt ceva nou, cu excepția unui singur element – în acest sezon ei trebuie să semene foarte mult cu poantele de balerină. Balerinii vor avea vârful rotunjit și panglici de fixare pe picior.

Sandale cu barete

Această tendință a trecut testul timpului și s-a întors din nou în top în 2017. Completați ținuta casual din pantaloni și geacă denim cu o bluză cu umerii goi și cu o pereche de sandale cu barete.

Pantofi decupați la spate

Este o revenire spectaculoasă! Acești pantofi sunt foarte comozi și deosebiți!

Adidași în nuanțe metalice

Cea mai răspândită culoare în acest sezon va fi cea de aur roz. Puteți cumpăra niște balerini sau sandale în această culoare, însă suntem convinși că adidașii de culoarea aurului roz vor fi cea mai bună alegere. Ei sunt eleganți, comozi și universali.