Helen Mirren: 7 reguli ale unui stil impecabil

Celebra actriță Helen Mirren nu și-a ascuns niciodată vârsta, dimpotrivă, este foarte mândră.

Născută pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren este una dintre cele mai bune actrițe ale generației sale, cu un palmares impresionant de premii și nominalizări.

Ea este dovada vie că femeile pot arăta minunat la orice vârstă.

Helen Mirren arată impecabil, avem, cu siguranță, multe de învățat de la ea! Actrița apare în niște ținute extraordinare pe covorul roșu!

1.

Actrița alege rochii elegante cu imprimeuri care o întineresc.

2.

3.

Lui Helen nu-i este teamă să fie extravagantă, purtând ținute și încălțăminte modernă.

4.

Mirren are o siluetă perfectă, rochiile de seară pe care le poartă sunt superbe. Poartă foarte puține bijuterii, pe care le asortează de minune cu ținutele alese.

5.

6.

7.

Costumul clasic este obligatoriu în garderoba unei doamne mature. Este suficient să adăugați o pereche de pantofi stilați, niște cercei cu perle și un ruj roșu și veți arăta impecabil.

8.

9.

Rochia neagră este obligatorie.

O croială elegantă și lungimea potrivită sunt secretul unei ținute perfecte. Helen preferă lungimea midi și modelele A-line.

10.

11.

Stiliștii continuă să repete: o culoare bine aleasa ne întinerește considerabil. Nu vă temeți de galben, portocaliu, roz, principalul lucru este să alegeți o nuanță delicată, care vi se potrivește.

12.

13.

14.

Un alt model de ținută este bluza și fusta.

Puteți alege bluze de diferite culori sau să purtați o bluză albă cu o fustă cu animal print. Nu uitați de detalii: curelele largi, niște bijuterii originale vor oferi personalitate ținutei Dumneavoastră.

15.

Inspirați-vă din stilul lui Helen Mirren și veți arăta uimitor!