Hainele potrivite femeilor plinuțe: 15 ținute pentru toate ocaziile

Este greșit să credem că designerii creează ținute doar pentru femeile slabe. În ultimul timp tot mai mulți creatori de modă sunt inspirați de formele apetisante ale femeilor plinuțe. Acestor femei XXL le sunt dedicate colecții întregi și master-class-uri, care le învață cum să se îmbrace corect. În acest articol veți găsi câteva recomandări despre ce trebuie să poarte domnișoarele cu  mărimi XXL.

Idei pentru orice ocazie

1. Serviciu

Biroul – este locul unde trebuie să arătați elegant și decent. Stilul clasic se potrivește perfect femeilor cu forme voluptoase. Pantalonii drepți cu dungi de culoare închisă ascund coapsele mari și lungesc picioarele. Dacă combinați acești pantaloni cu o jachetă elegantă montată pe talie, veți arăta foarte bine și veți evidenția feminitatea siluetei.

Rochia tub este completare perfectă a stilului office. Acest model de rochii se potrivește oricărui tip de siluetă, trebuie doar să alegeți mărimea potrivită. Sub rochie putem purta o helancă sau o bluză. Peste rochie optați pentru o jachetă. Imprimeul potrivit unei ținute de birou este dunga. Dungile au capacitatea de a alungi și a micșora vizual silueta.

2. Petreceri

Dacă mergeți la nunta unei prietene sau la o petrecere corporativă îmbrăcați aceeași rochie tub. Important este să purtați și accesorii.

Ținuta clasică în stil Coco Chanel este rochia tub de culoare neagră și un șir lung de perle.

Mărgelele lungi formează o linie verticală care contribuie la alungirea vizuală a siluetei.

Se recomandă să purtați rochiile în stil Empire, lungi până în pământ sau puțin mai jos de genunchi. Talia înaltă vă ajută să ascundeți zonele problematice și să evidențiați  sânii seducători.

3. Întâlniri romantice

Atunci când mergeți la o întâlnire, este bine să accentuați feminitatea și romantismul dvs. Pentru a obține acest rezultat se potrivesc perfect rochiile Wrap Around. Acest model intrigant cu decolteu în formă de V face silueta mai suplă. În același timp acest model de rochie evidențiază proporțiile perfecte, ascunzând burtica și coapsele mari.

Dacă nu sunteți adepta rochiilor și nu promovați feminitatea, atunci vi se potrivesc tunicile. Optați pentru un model alungit până la mijlocul coapselor. Tunicile vaporoase deja de câțiva ani sunt prezente în toate colecțiile de modă. Este bine să potriviți tunica cu o pereche de blugi clasici. Se preferă încălțămintea cu toc care vă face mai grațioasă.

4. Ținute pentru fiecare zi

Dacă mergeți la cumpărături, la plimbare sau la o întâlnire cu prietenele și vreți să arătați bine, să vă simțiți confortabil optați pentru blugi. Blugii clasici sau strâmți, de culoare neagră sau albastru închis, cu un decor minimalist, drepți sau largi, sunt o piesă must have în garderoba oricărei domnișoare plinuțe.

Când mergeți la plimbare puteți completa această ținută cu un cardigan care vă va ascunde șoldurile late și cu o helancă sau cămașă cu dungi orizontale subțiri. Talia o puteți accentua cu o curea subțire. Încălțămintea potrivită este cea cu toc. Tocul trebuie să fie suficient de stabil.

Sperăm ca aceste recomandări vor ajuta femeile plinuțe să se simtă atrăgătoare și stilate în orice situație.