Greșelile femeilor după vârsta de 50 ani: 5 lucruri care vă înscriu imediat în categoria ”mătușă”!

Uneori pe stradă am început să observ, ba chiar adesea, unele femei, care încearcă doar să arate cât mai în vârstă și cu un aspect neatrăgător. Dar de ce? Niciodată nu înțelegeam acest lucru. Poate că consideră aceste lucruri foarte confortabile și frumoase, dar…serios? Chiar așa este? Mă întreb: cum se poate purta o astfel de îmbrăcăminte de bună voie, dacă vrei să arăți bine…

Să vorbim astăzi despre cele 5 lucruri care îi determină pe cei din jur să aibă o impresie că deja sunteți o bunică. Se îmbracă cu aceleași haine, indiferent de ce ocazie este: fie că merge la grădină, fie în ospeție sau la muncă. Dacă doriți să fiți frumoase și la modă, să nu arătați mai în vârstă decât anii dvs, atunci poate ar trebui să vă revizuiți garderoba? Dacă totul vi se potrivește și nu intenționați să ascultați unele sfaturi, poate totuși merită să priviți situația dintr-un alt unghi?

1. Geantă pentru cumpărături

Înțeleg scopul acestui lucru, dar unii par să fi uitat că o astfel de geantă este potrivită doar pentru a aduce cumpărăturile din piață sau pentru a aduce ceva de la grădină. De ce să umblați cu ea peste tot?

1.1

Dacă vă plac gențile de țesătură naturală, credeți că sunt mai comode, acordați atenție modelelor moderne. Acestea vor completa aspectul cotidian și vor rămâne la fel de utile.

1.2

2. Tălpici sau șosete colorate cu încălțăminte deschisă

Ciorapii de nailon sunt un atribut direct al oricărei bunici care se respectă pe sine. Nu este nimic rău în acestea: pot fi purtate sub ghete sau chiar mocasini, principalul lucru este că acestea nu sunt vizibili. Dar cu sandale și flip-flops este mai bine să nu le purtați. Încălțămintea de vară inițial a fost creată pentru a o purta pe piciorul dezgolit.

Primele întrebări vor fi de genul: „dacă piciorul transpiră și mă rod pantofii, cum fără șosete?”. Voi răspunde: înseamnă că va-ți procurat niște pantofi necalitativi sau nu sunt selectați după mărime. Încălțămintea calitativă nu va provoca neplăceri, iar un picior în pantofi deschiși nu ar trebui să transpire.

2.1

3. Decor cu floricele aplicate 

3.1

Să știți că aplicația florilor 3D nu sunt acceptabile. Acum aceste flori arată ”ieșit din comun”, pe care, din anumite motive le acceptă femeile în vârstă. Ele desfigurează silueta, făcând-o pe frumoasa doamnă fără gust. Iar haina de acest tip arată ca o pată în culori diferite și adăugă vârstei cel puțin 20 de ani.

3.2

Purtând o astfel de haină, chiar și o fată tânără poate crea impresia unei mătuși.

3.3

3.4

4. Pantofi de o formă ciudată 

4.1

Nu știu unde le găsesc, dar de multe ori femeile poartă încălțămintea ce are un aspect vechi, pur și simplu ridicol. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele cu găuri (modele de neînțeles), care se argumentează: “astfel încât piciorul să respire”. În acești pantofi nu numai picioarele nu respiră, ci întregul aspect arată foarte rău. Magazinele sunt arhipline cu încălțăminte confortabilă, care este, de asemenea, foarte frumoasă. Trebuie doar să o găsiți.

4.2

4.3

5. Nu este o haină, dar completează imaginea – o tunsoare scurtă cu ondulație chimică.

Mai devreme, ondulația permanentă a fost la modă. Nu o făcea doar o leneșă. Multe doamne cred că datorită ondulației chimice vor obține mult volum pe părul subțire și cărunt. Dar, deoarece aceasta este o relicvă a trecutului, atunci purtătoarea unei astfel de coafuri este considerată automat o vârstnică. Privind această imagine din spate, ce vârstă ați presupune că are femeia?

Este mai bine să alegeți o tunsoare frumoasă și să o modelați decât să vă deteriorați părul. Dar asta, desigur, nu este pentru doamnele leneșe. Pentru cele leneșe este mai ușor să-și „onduleze” părul, pentru o lungă perioadă de timp și fără probleme.

Dragi femei, ați observat aceste lucruri și dvs? Purtați astfel de lucruri sau coafuri? De ce?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.