Greșeli vestimentare care ne fac să părem mai în vârstă

Pentru a fi elegant nu este neapărat necesar să fii foarte bogat. Dimpotrivă, femeia care știe ce o avantajează și ce trebuie să-și cumpere, nu va cheltui bani în plus. Pe lângă aceasta garderoba sa va fi impecabilă, datorită faptului că există multe haine care se combină între ele care o va ajuta să creeze multe ținute elegante și moderne.

Dar nimeni nu s-a născut învățat, de aceea orice sfat este bine venit. Fiecare dintre noi a făcut, măcar o dată în viață, o greșeală vestimentară cu care nu se mândrește deloc; până și vedetele care au stiliști personali o mai dau cu bâta în baltă.

În unele cazuri ne pot veni în ajutor stiliștii care ne pot transforma în niște doamne elegante și moderne. Și nu este vorba doar despre coafură și machiaj, ci și despre culorile care ni se potrivesc, texturi, combinații etc.

Această transformare este incredibilă!

Sacoul și blugii au transformat-o radical pe această doamnă.

Un sfat important ar fi să renunțați la hainele care nu mai sunt la modă. Nu vă fie frică să experimentați, combinând între ele diferite haine. Și nu este neapărat obligatoriu să vă cumpărați haine noi, merită să faceți acest lucru doar atunci când găsiți exact ceea ce vi se potrivește perfect.

Renunțați la aceste geci fără formă și optați, în schimb, pentru modele stilate, care vă vor întineri imediat.

Renunțați la imprimeurile abstracte, care nu vă avantajează. Această bluză nu i se potrivește deloc acestei doamne frumoase. Dar observați cât de bine i se potrivesc nuanțele pastelate.

Pulover + blugi, cam așa se îmbracă marea majoritate a femeilor noastre. Această ținută este comodă și practică, dar este destul de dificil să o numim elegantă sau modernă. În a doua fotografie doamna pare mult mai tânără.

Un alt detaliu de care trebuie să ținem cont este alegerea corectă a gamei de culori. Vă veți convinge de acest fapt din următoarele 2 fotografii.

Culoarea neagră atât de îndrăgită de unele dintre noi, nu întotdeauna ne avantajează. De multe ori chiar ne îmbătrânește. Încercați să o purtați dozat ori să o înlocuiți cu nuanțe mai saturate precum maro, bordo sau albastru închis.

Ținuta din prima fotografie nu o avantajează deloc pe această doamnă. În schimb această rochie frumoasă îi scoate în evidență silueta frumoasă și o întinerește considerabil. Renunțați la hainele demodate și alegeți doar ceea ce vi se potrivește.

Și din nou culoarea neagră și hainele fără formă ascund eleganța și frumusețea siluetei feminine. Acest costum, chiar dacă este de culoare neagră, dar combinat corect, a schimbat-o radical pe această doamnă.

Observați cum s-au schimbat proporțiile siluetei: în prima fotografie această doamnă are picioarele scurte, în schimb în cea de a doua picioarele sunt lungi, zvelte și proporționale.