Greșeli de machiaj care ne arată mai în vârstă. Cel mai adesea sunt comise de doamnele de după 50 de ani

Doamnele mature ar trebui să evite greșelile pe care le vom analiza în acest articol.

Greșeala nr. 1. Fond de ten dens.

Multe femei aleg un fond de ten dens și mat pentru a ascunde imperfecțiunile feței, dar ar trebui să-l evite pentru că acesta, în loc să ascundă ridurile, nu va face decât să le sublinieze și va arăta ca o mască.

În cele mai multe cazuri pielea matură necesită mai multă hidratare Prin urmare, cea mai bună opțiune ar fi fondurile de ten hidratante cu o textură ușoară. Dacă aveți unele imperfecțiuni pe care doriți să le ascundeți, atunci este mai bine să aplicați un corector de pete.

Greșeala  nr. 2. Fard de obraz greșit sau lipsa acestuia.

Fardul de obraz ne ajută să părem mai tinere.

Pentru tenul matur optați pentru fard de obraz în nuanțe de crem, care arată mai natural.

Greșeala nr. 3. Folosiți pudra Sculpting.

Aceasta este un instrument excelent, dacă aveți mâini dibace. Această pudră, dacă este aplicată incorect, poate arăta ca o pată gri sau o dungă, care îmbătrânește și mai mult fața.

De aceea vă recomandăm să o înlocuiți cu un bronzer, care are un subton cald și oferă un bronz ușor feței.

Greșeala nr. 4. Utilizați produse sidefate.

Nu este vorba despre un produs anume, deoarece există multe produse care oferă strălucire diferită: paiete mari, care ar trebui evitate în machiaj, bronzer, fard de obraz sau iluminator.

Dacă doriți să adăugați puțină strălucire machiajului, optați pentru produse cu o strălucire delicată și încearcă să nu le aplicați pe zonele cu riduri pronunțate, pentru a nu le sublinia și mai mult.