Grădini suspendate sau grădini decorative în ghiveci – cele mai artistice idei pentru a vă decora casa sau curtea cu flori!

Cine nu adoră florile? Credem noi, că nu există astfel de persoane. Știm că există chiar și bărbați, care adoră florile și cu mare grijă se ocupă de ele. Florile sunt cele mai fascinante creații ale naturii. Ele ne fac viața mai frumoasă și ne înfrumusețează orice spațiu de care dispunem.

Vă prezentăm o selecție de poze cu cele mai frumoase grădini, pe care le poate aranja oricine. Suntem convinși că ornamentul din pozele de mai jos este artă pură. Nu mulți pot avea grijă de atât de multe flori, dar rezultatul este absolut uimitor. Voi ce părere aveți? Credeți că ați face față provocării? Tot de ce aveți nevoie este doar inspirație. Vă invităm să le admirăm împreună:

1. Ați fi riscat să realizați o artă cu ghivece superbe?

2. Cu ajutorul acestor flori uimitoare puteți face decorațiuni inedite chiar în ghivece de diverse forme și mărimi.

3. 

4. 

5. 

6. 

7. Datorită florilor puteți crea niște grădini suspendate fermecătoare.

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13.  Formele și culorile lor, dar și mirosul îmbătător ne face să fim mereu uimiți de faptul cât de frumoase sunt florile. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. Ele ne vor înfrumuseța mereu locuința sau grădina, iar decorarea cu flori va face aspectul oricărei încăperi, dar și oricărui loc din gradină să arate uimitor.

21. 

22. 

Dar cum ați fi amenajat un colț frumos în curtea dvs?

Nu aveți nevoie decât de câțiva metri pătrați pentru a vă simți ”acasă” la dvs în gradină. Confortabil, frumos, colorat și primitor – așa trebuie sa fie locul pe care vi-l amenajați în gradină. Nu aveți nevoie decât de o băncuță, o masă pentru cafea sau pentru băuturi răcoritoare, iar în spate niște flori frumoase. Indiferent care este forma ghiveciului sau a suportului pentru flori, acesta va fi colțul dvs de rai.

Sunteți inspirați de aceste idei minunate? Așteptăm cu drag comentariile dvs.