Ghid de încălțăminte, util pentru fiecare femeie!

Dacă s-ar organiza un examen pentru a testa cunoștințele în domeniul încălțămintei, multe femei cred că ar fi surprinse dacă nu ar trece examenul. Și aceasta, se datorează faptului că a memoriza toate categoriile de încălțăminte este o sarcină dificilă. Nu contează cât de populari sunt pantofii stiletto sau sandalele deschise, oxford sau pantofii brogue, botford sau cizme botilioni, există cu mult mai multe tipuri de încălțăminte care la fel este foarte populari!

MRProduction / Shutterstock.com

Care este diferența dintre pantofii chelsea și pantofii martens? Pantofi slip-on și mocasine? Care este secretul diferenței dintre pantofii kitten heels și stiletto? Cum arată pantofii numiți lite? Dar cizmulițele botilionii? Iată întrebările care nu le auzi prea des, dar oare nu ai vrea să știi răspunsul la ele? Pantofii sunt indispensabili în dulapul unei femei,și mai degrabă sunt un accesoriu care scot în evidență orice ținută.

MRProduction / Shutterstock.com

Dacă vă permiteți să cunoașteți varietatea tipurilor de încălțăminte sunteți mai responsabile în alegerea încălțămintei. Uneori, chiar în numele încălțămintei este ascuns secretul datorită căruia este mai comodă sau chiar invers.

Există momente în care îți dorești să găsești un model unic și de cate ori nu ți s-a întâmplat să realizezi că rezultatele căutării nu coincid cu ceea ce vă doriți? În ajutorul dvs, vine acest ghid al tipurilor de încălțăminte care există.

Câte nume ați știut deja? Și câte perechi de încălțăminte ați purtat sau purtați? Credeți că sunt și din cele care rămân nemeritat în umbră?

Împărtășiți părerea dvs. cu noi în comentarii. Iar data viitoare când mergeți la cumpărături, să vă aduceți aminte de acest ghid foarte util și încercați să vă îmbogățiți cunoștințele și surprinde-ți vânzătorii din magazine. Puteți fi mult mai versate!