Ghete în stil military pentru doamnele care vor să fie în pas cu moda

Încălțămintea în stil military, comode și stilate, se mențin în continuare pe poziții. Designerii de top ne recomandă să amestecăm stilurile după placul nostru. Dar doamnele mature ar trebui totuși să evite fustele mini pufoase sau din dantelă în combinație cu ghetele în stil military.

Puteți purta acest model de încălțăminte cu un pulover supradimensionat negru și o fustă lungă de mătase ori să încercați aceste ținute:

Aceste ținute sunt perfecte pentru zilele calde de primăvară.

Aceste ținute cu ghete military vă vor scoate din anonimat în această primăvară, Sunt foarte comode, stilate și romantice în același timp.  

Este suficient să adăugați un fular de cașmir peste o tunică lungă și veți arăta impecabil. 

După paleta întunecată din sezonul de iarnă abia așteptăm să purtăm rochii colorate. Aceste ținute sunt potrivite pentru fashionistele îndrăznețe și care știu să se bucure de viață și de atenția celor din jur:

Ghetele military nu trebuie neapărat să fie negre. Puteți încerca și alte culori. 

După cum ați observat putem obține niște ținute creative și discrete cu ghetele military.

Atunci când vă doriți să fiți în trend este esențial să țineți cont de sfaturile designerilor, dar, în același timp, să știți foarte bine ce anume vă avantajează în funcție de forma corpului și de atuurile pe care doriți să le puneți în evidență. Mai mult decât atât, este foarte important să luați în și caracterul Dumneavoastră, pentru a putea alege cele mai potrivite ținute în care să arătați și să vă simțiți bine.

Fiți irezistibile și diverse în această primăvară!