Geometrie retro: 6 modele de încălțăminte care vor fi în trend în 2019

În acest an sunt la modă pantofii comozi și extravaganți: cu cât vor fi mai stranii, cu atât vor fi mai la modă. Același lucru se referă și la genți.

Să vedem împreună care sunt modelele de pantofi recomandat pentru acest an.

1. Vârful pătrat.

Această revenire din anii 2000 va domina în acest an. Vedetele care preferă aceste modele sunt: Bella Hadid, Emily Ratakovski și Kendall Jenner.

2. Sandalele în stil flip flop.

Alegeți modele simple, dar elegante. Le puteți combina cu blugi largi, cu pantaloni deschiși la culoare sau cu rochii din țesături semi-transparente.

3. Animal print.

Imprimeurile șarpe și leopard sunt astăzi una dintre cele mai actuale tendințe.

4. Pantofi cu tăietură în formă de V.

Această formă este una destul de originală, dar este din ce în ce mai apreciată. Veți putea combina un astfel de model de pantofi cu orice: blugi, rochii fine sau costume cu pantaloni.

5. Tocurile evazate.

Tocurile evazate sunt și ele la mare căutare: sunt la modă, dar, în același timp, sunt foarte comode și stabile.

6. Încălțămintea decupată.

Pantofii și sandalele cu decupaje rămân în tendințe și în acest an. Por fi decupate la spate, pe lateral sau în vârf. Sunt excelente pentru perioada caldă, dar este încă prea devreme pentru a purta încălțămintea de vară.

În ceea ce privește culorile, vor fi la modă tonurile neutre, dar există și un plus de culoare datorită nuanțelor metalice. Nuanțele de auriu și argintiu rămân printre preferințe și în acest sezon.

Care model de încălțăminte vă place cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!