Gențile în vogă pentru anul acesta: 13 modele stilate pe toate gusturile

Geanta de damă reprezintă un detaliu unic și important al imaginii feminine, devenind subiect de analiză pentru numeroase anecdote și mituri. La sigur vă este cunoscută fraza: ”În geanta unei femei nu trebuie să găsești nimic!”

Gențile moderne au un aspect compact și impecabil, iar interiorul lor impresionează prin comoditate și practicitate.

Moda este extrem de schimbătoare, iar gențile trebuie să reușească să se schimbe și să se transforme în conformitate cu tendințele inovaționale.

Gențile la modă

Nu vor rămâne neglijate nici gențile oversized, preferate în special de amatoarele de a purta cu sine aproape toate cele necesare.

Rămân în vogă și clutch-urile miniaturale, care se vor asemăna ca formă cu gențile obișnuite.

În ceea ce privește materialele la modă,  acestea rămân a fi pielea naturală, pielea de reptile, pielea eco și blana.

Geanta tote

Este un model universal, potrivit oricărui stil și ținute. Are, de obicei, formă trapezoidală, o carcasă dură și mânere lungi și comode. Practicitatea acestei genți este oferită de completarea cu buzunarele pentru mărunțișuri.

Un asemenea model de geantă, ce are un design discret, se potrivește perfect cu stilul clasic de afaceri. În ea încap foile, documentele și lucrurile personale.

Modelele pentru fiecare zi pot fi confecționate din piele de culori aprinse cu elemente decorative – broșe, lănțișoare sau pompomuri din blană.

În anul 2018, gențile tote vor fi extrem de populare și disponibile în cele mai variate culori.

Gențile din blană

Sezonul toamnă-iarnă 2018 nu poate fi perceput fără genți din blană. Blana poate fi atât materialul de bază, cât și element de decorațiune.

Vor fi la modă gențile-săcuțele din blană și rucsacurile din blană. Dacă veți opta pentru un produs cu mânerele din blană, atunci oferiți prioritate blănii pufoase și lungi. Vor fi actuale modelele de genți cu aplicații din lână de oaie.

Din punct de vedere al cromaticii, nu există restricții. Bineînțeles, dacă geanta sau rucsacul sunt în întregime din blană, ar fi bine să optați pentru nuanțe mai apropiate de cele naturale. Gențile de forme neobișnuite trebuie să fie completate cu elemente decorative din blană.

Gențile miniaturale

Acestea vin să înlocuiască mai puțin practicele clutch-uri, deși se aseamănă foarte mult după formă și unele detalii.

Gențile mini-tote și gențile-portmoneu vor fi potrivite pentru întâlnirile romantice, precum și pentru ținutele de seară. Acestea vor putea fi evidențiate cu accente neobișnuite – aplicații în volum, lănțișoare, fermoare voluminoase și alte detalii metalice.

Gențile din seria miniaturală vor fi universale datorită spectrului variat de culori.  Culorile actuale pentru aceste genți vor fi: muștar, gri, roșcat, negru, precum și culoarea mierii, aurului și bronzului.

Geanta-valiză

Acest model nu are mai nimic în comun cu modelul vechi de valiză. Acesta se potrivește atât pentru călătorii, cât și pentru purtatul zilnic.

”Micile valize” au, de obicei, o formă dreptunghiulară cu mânere de formă pătrată. Gențile de acest fel din piele în nuanțe închise arată impresionant.

Pentru fiecare zi sunt recomandate modelele de dimensiuni mici și medii, în timp ce modelele mari vor fi o opțiune pentru călătorii.

Pielea de reptilă

Podiumurile de modă prezintă și acum modele de genți din piele de reptile, pentru că reprezintă luxul și bogăția.

O geantă din piele naturală, sau o imitație calitativă, se înscrie perfect în orice ținută la modă.

Textura de ”șarpe” de culoare neagră, roșcată sau mov se potrivește de minune cu gențile în stil clasic.

Elementele de piele de reptilă se găsesc și pe alte modele de genți – clutch-uri, rucsacuri și chiar genți sportive.

Gențile voluminoase

Viitorul trend al primăverii 2018. Acestea vor fi confecționate în mare parte din blană cu imprimeu de leopard și piele fină de vițel.

Amatorii genților voluminoase e cazul să atragă atenția la modelele încăpătoare, precum gențile-sac, cu elemente de decor din piele, lănțișoare sau fermoare mari.

Gențile perforate

Hitul anului 2018. La modă vor fi gențile din țesături sintetice, blănuri și puf.

Perforarea arătă inedit în cazul genților din piele metalizată. Pieselor metalizate li se potrivește, de asemenea, efectele ”învechit” și ”uzat”, ce vor fi la modă în acest sezon.

Gențile la modă în anul 2018 sunt foarte variate, motiv pentru care femeile vor avea o sarcină dificilă în alegerea genții ideale.