Genți pentru femei: iată cum să o alegem pe cea potrivită conform semnului nostru zodiacal

Geanta este probabil singurul accesoriu pe care îl are în garderobă orice femeie. Atunci când își alege geanta femeia se bazează nu doar pe tendințele actuale, ci și pe al „șaselea simț”, care o ajută să-și aleagă anume „acea” geantă. Apropo, gusturile reprezentantelor aceluiași semn zodiacal deseori coincid. Astrologii ne propun chiar și un fel de horoscop „al genților”, care va ajuta femeile din diverse semne ale zodiacului să-și aleagă geanta care să le completeze perfect ținuta și să le aducă succese. Să vedem care sunt cele mai potrivite genți pentru fiecare semn zodiacal.

Deseori reprezentantele zodiei Berbec, fiind energice, reușesc să meargă în mai multe locuri timp de o zi, de aceea gențile lor trebuie să fie încăpătoare și comode. Totodată Berbecii țin cont de tendințe și își aleg genți originale care să le scoată în evidență. Cea mai bună alegere pentru zodia Berbec este o geantă încăpătoare de culoare roșie.

Femeile Taur apreciază practicitatea, confortul și calitatea genților. Având un bun gust, reprezentantele acestui semn zodiacal preferă gențile de design, din piele sau din alte tipuri de materiale naturale. Forma genții nu contează prea mult pentru ele, este important doar ca accesoriul să arate solid și să-și justifice prețul. Pentru Taur vor fi perfecte gențile-plic din piele, gențile feminine sau clasice de culori nobile.

Femeile Gemeni, active și nestatornice, pot avea o colecție care poate număra câteva zeci de genți. Femeile din acest semn nu se pot opri doar la un singur accesoriu, așa că își procură genți de diferite stiluri, forme și dimensiuni. O soluție excelentă pentru doamna din zodia Gemeni va fi un rucsac-transformer sau o geantă care se pot transforma în funcție de necesitățile și de dispoziția lor.

Femeile din zodia Rac, fashioniste sensibile și romantice, sunt foarte atente atunci când își aleg accesoriile. Înainte de a-și procura o geantă, acestea analizează toate argumentele în favoarea achiziției date și examinează meticulos geanta să nu aibă cumva defecte. Geanta perfectă pentru femeia-Rac are o dimensiune medie, este una de calitate și cu un design elegant. Aceasta poate fi o geantă în stil Chanel, Kelly sau Tout din piele de calitate înaltă.

Adorând atenția celor din jur, fashionista Leu are nevoie de accesorii scumpe și originale. Cea mai buna alegere pentru ea vor fi gențile de brand fabricate din materiale de lux și decorate cu elemente aurite. Astfel de accesorii vor atrage atenția asupra ei și-i vor pune în evidență look-ul.

Pentru reprezentantele zodiei Fecioarei va fi perfectă o geantă din piele de dimensiuni medii care să nu atragă prea multă atenție deoarece Fecioarele apreciază practicitatea și universalitatea și nu preferă să iasă prea mult în evidență. Geanta pe care o preferă trebuie să fie neapărat încăpătoare și să conțină un număr suficient de buzunare și compartimente comode.

Cu ajutorul genții sale femeia Balanță încearcă să atragă atenția asupra sa. De aceea accesoriile reprezentantelor acestui semn se disting prin texturi neobișnuite, culori strălucitoare și design original. Fashionista, născută sub acest semn, va opta pentru genți de design spectaculoase, cu forme originale și care pot fi din plastic, catifea, blană sau piele de reptile.

Femeile Scorpion preferă, de asemenea, gențile neobișnuite, prin care își exprimă propria personalitate. Aici le vin în ajutor gențile de piele cu ornamente de lac sau de piele de căprioară, gențile moderne decorate cu lanțuri, nituri sau fermoare, precum și cele de lux din piele de reptile sau gențile mai accesibile ca preț cu imitația pielii de reptile.

Reprezentantele vesele și sociabile din zodia Săgetător au nevoie de genți funcționali și practice, care le vor fi de ajutor în orice situație. Reprezentantele acestui semn ar trebui să acorde atenție la rucsacul modern pe care să-l poată include în diferite ținute. Rucsacul le va permite să aibă la îndemână toate lucrurile necesare și, în același timp, le va lăsa mâinile libere, ceea ce-i va fi pe plac Săgetătorului activ.

Femeilor Capricorn, conservatoare, încăpățânate în atingerea obiectivelor și practice, li se vor potrivi gențile din piele sau din alte tipuri de materiale naturale. Poate fi vorba despre o geantă-tous, o servietă, un rucsac din piele sau alt model simplu, cu minimum de elemente decorative.

Femeile Vărsător au atitudine creativă față de viață, au o gândire originală și iubesc libertatea. Geanta pentru reprezentantele zodiei Vărsător este un fel de expresie a lumii sale interioare originale. Accesoriile reprezentative ale acestui semn se disting prin materiale neobișnuite, decorații ciudate și forme non-standard. Fiind foarte creative, pot încadra armonios în imaginea lor atât rucsacurile mici cât și geanta business.

Gențile pentru femeile din zodia Pești, visătoare și enigmatice, sunt un gen de exprimare materială a emoțiilor lor. În dulapul unei doamne născute sub acest semn zodiacal vor exista neapărat genți de stiluri retro și modele cu decor-fantezie. Ele vor opta pentru geanta-plic de dimensiune mare, precum și pentru modelele de geantă-sac sau cele rotunjite care sunt foarte feminine.