Geanta băbească și un păr neîngrijit! Ce îmbătrânește mai mult decât ridurile?

Oare ridurile nu sunt singurul semn care indică vârsta înaintată? Bineînțeles că nu! În plus, acest lucru nu este cel mai important. Uneori, întâlnim o femeie și privind-o vedem că are riduri și postura nu mai este aceeași, dar totuși arată proaspăt și îngrijit. Deci, ce îmbătrânește mai mult decât ridurile? Sunteți curioase să aflați?

1. Genți băbești

Probabil, la această categorie pot fi atribuite toate acele genți care sunt confortabile, dar care arată ca niște saci. Știm cu toții astfel de genți – le au multe femei de toate vârstele, nu neapărat doar pensionarele.

1.1 Bunicile în vârstă sunt bine îmbrăcate, dar gențile strică aspectul.

Uitați-vă la aceste doamne. Ele nu sunt foarte pline, îmbrăcate ca niște bunici. Dar gențile..!

Locul în care puteți merge cu o astfel de geantă – doar la piața de legume. Atât. Noi, femeile, purtăm acest lucru pentru că este convenabil și practic. Nu trebuie să vă faceți griji pentru o astfel de geantă. Este calitativă și densă, perfectă pentru a pune cartofii cumpărați din piața de legume. Totuși, ar trebui să fie înlocuită cu genți mai frumoase, pentru a arăta mai tânără.

2. Coafură urâtă

Nu este un secret că după 50 de ani nu ar trebui să creșteți părul lung. Arată rău. Părul la această vârstă doar la un număr mic de femei este dens. Practic, la toate femeile părul devine foarte rar și de asemenea, cade. Dacă nu veți avea grijă de o tunsoare bună, atunci chiar dacă o să îmbrăcați un palton de blană, totuși veți arăta ca o bunică!

2.1 În prima fotografie, doamna tocmai sa îmbrăcat blana și s-a pornit. Nu are nici un gust, spre deosebire de doamnele din poza 2 și 3.

Foarte bine arată tunsorile scurte pentru doamnele după vârsta de 50 de ani. Ele accentuează trăsăturile feței și în general, doamna arată mai bine. Părul trebuie colorat numaidecât, pentru că așa veți arăta mai tânără!

3. Haine băbești.

Există o anumită categorie de haine pe care le asociem cu bunicile. Aceste lucruri sunt informe, chiar dacă și sunt de bună calitate. Femeile care doresc să arate mai tinere ar trebui să scape de ele. În caz contrar, chiar și la cei 50, puteți arăta de 70 de ani dacă le veți purta.

3.1 Nu trebuie să vă îmbătrâniți cu haine băbești. Stânga – NU, dreapta – Da.

Simțiți diferența? De aceea este necesar să găsiți acele lucruri care vă vor întineri. Doar un pulover obișnuit, pantaloni și pălărie. Dar cât de mult gust în toate astea (fotografia din dreapta). O femeie din a doua fotografie va atrage cu siguranță atenția bărbaților, dar pe prima nimeni nu o va observa.

4. Stilul ar trebui să corespundă vârstei.

Există unele femei care consideră că pot arăta stilat la orice vârstă. Încep să cumpere tot felul de piese vestimentare care nu li se potrivesc.

4.1 Geantă, pantofii și o jachetă de aceeași culoare – este o prioritate a secolului trecut.

Puteți arăta elegant, dar acest stil nu se va arunca în ochi, ci va sublinia frumos silueta și gustul femeilor.

În prima fotografie se vede o exagerare clară. Această blană pe guler, n-ar trebui să fie. Geanta, jacheta și pantofii de aceeași culoare – este secolul trecut. Acum așa ceva nu se mai poartă.

Dar doamna din a doua fotografie arată foarte bine. Gama de culori este calmă, i se potrivesc aceste lucruri, nu o îmbătrânesc și nici nu o întineresc. Doar dezvăluie feminitatea și frumusețea.

Să arătați elegant și cu gust la vârsta dvs – clar că este posibil și nu este atât de greu de învățat.

Să fiți frumoase întotdeauna!