Geaca de vânt deja aparține trecutului: Top 5 jachete la modă pentru primăvara anului 2022!

Credem că multe femei vor fi de acord cu noi că nu există nimic mai versatil decât geaca de vânt pentru zilele de primăvară. Acest articol vestimentar este din categoria ”am îmbrăcat și am plecat”, deoarece se combină practic cu toate piesele vestimentare care pot fi găsite în garderoba dvs. Desigur, stilul sport este foarte confortabil, dar nu întotdeauna e potrivit.

Drag cititor, vă propunem să întâlnim primăvara frumos și elegant. Vorbind despre alegerea celei mai potrivite jachete – nu sunt atât de multe stiluri trendy în acest sezon. Prin urmare, alegerea modelului potrivit va fi foarte simplă. În această colecție, vom vorbi separat despre fiecare opțiune în parte și vom spune cui i s-ar potrivi impecabil și cine ar trebui să se abțină de la alegerea unui anumit model.

1. Jacheta Safari  

Jacheta, inventată odată pentru ofițerii britanici, a devenit deja de mult timp o piesă a garderobei feminine. Alegeți modele mai voluminoase în această primăvară. Pe vreme rece, atât un pulover, cât și o jachetă căptușită se vor încadra perfect într-o ținută (foto 1.1). Iar pentru primăvara târzie, modelele realizate cu un amestec de in vor fi ideale (foto 1.3) – sunt plăcute corpului și naturale. Puteți purta modelul de in ca articol vestimentar independent (în loc de bluză) sau îl puteți pune deasupra unui tricou.

Cui i se potrivește: Jacheta safari este ideală pentru proprietarele pieptului mare, datorită volumului suplimentar în zona decolteului. O altă caracteristică distinctivă este schema de culori universală. Culorile kaki, oliva, bej și ciocolată sunt populare, ceea ce va atrage la sigur iubitoarele vestimentației clasice.

1.1

1.2

1.3

2. Jacheta denim

Un astfel de lucru practic trebuie să fie prezent în garderoba fiecărei femei, deoarece se combină cu orice vestimentație și pantofi de diferite stiluri. Apropo, jacheta denim arată deosebit de bine cu rochiile casual vaporoase (foto 2.2). Să știți că jachetă denim poate arăta romantic și elegant, ci nu doar brutal.

Cui i se potrivește: De obicei, jacheta denim este confecționată dintr-o stofă destul de densă. Acesta este un punct important pentru femeile care doresc să arate mai zvelte în orice situație. În plus, este un însoțitor constant al colecțiilor celor mai renumiți designeri de modă. O opțiune ideală pentru doamnele care aderă la permanența imaginii lor, dar încearcă să fie într-un pas cu moda.

2.1

2.2

2.3

3. Jachetă de tip cămașă

Jacheta de tip cămașă oversize promite să fie piesa-hit în această primăvară. Cu aceasta, orice imagine se va dovedi a fi confortabilă și elegantă. În plus, puteți îmbrăca un pulover cald sub o astfel de jachetă și alternativa pentru o geacă de vânt plictisitoare este gata (foto 3.2)! Dar, nu uitați că femeile de statură joasă trebuie să aleagă jacheta cu o lungime de până la jumătate a șoldurilor – așa picioarele vor arăta mult mai grațioase. Iar alegerea culorii depinde doar de dorințele și curajul dvs (să adăugați niște culori mai saturate nu va fi niciodată de prisos).

Cui i se potrivește: o astfel de jachetă va economisi timp atunci când vă grăbiți și nu aveți când să vă gândiți la imagine, dar trebuie să arătați prezentabil. De asemenea, datorită croielii sale, jacheta-cămașă este potrivită pentru toate tipurile de siluete și chiar ajută la mascarea a câtorva kilograme în plus, care le-ați acumulat în timpul iernii.

3.1

3.2

3.3

4. Jachetă de tip cămașă din piele

Este opțiunea pentru doamnele care doresc ceva mai versatil și mai interesant. Vorbim, desigur, despre jacheta tip cămașă din piele. O puteți purta cu orice – atât cu pantaloni (fotografiile 4.2 și 4.3), cât și cu rochii (foto 4.1). Doar că, atunci când cumpărați o astfel de jachetă, în primul rând, acordați atenție calității materialului. Dacă este din piele ecologică, asigurați-vă că este o stofă densă, prin care nu suflă și care nu va crăpa, atunci când o întindeți, măsurând-o de exemplu. Dacă respectați aceste recomandări, jacheta vă va servi mai mult de un sezon.

Cui i se potrivește: astăzi această opțiune este aplicabilă chiar și pentru un cod vestimentar de birou, așa că sfătuim doamnelor de afaceri să acorde atenție anume acestui model. Iar capacitatea jachetei de a ascunde contururile siluetei le va permite chiar și femeilor mai pline să poarte o astfel de piesă vestimentară.

4.1

4.2

4.3

5. Sacou

Este dificil să spunem ceva nou despre sacou. Doar, nu a ieșit niciodată din modă. Dar un lucru este sigur – adeptelor stilului clasic le va fi pe plac sacoul. Nu numai că nu veți îngheța în el , dar vă va evidenția efectiv din mulțime. Cea mai versatilă combinație – sacou cu blugi, ce este foarte populară timp de mai mulți ani (foto 5.1-5.3).

Cui i se potrivește: sacoul se potrivește tuturor femeilor, fără excepție. Trebuie doar să știți că modelul cu croiala dreaptă vă permite să ascundeți imperfecțiunile siluetei, iar cel mulat – subliniază toate avantajele siluetei feminine.

5.1 

5.2

5.3

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!

Așteptați cu nerăbdare primăvara? Care dintre aceste cinci modele v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu drag comentariile dvs.