Geaca de puf nu se poartă așa: 6 greșeli frecvente și cum le putem corecta

În ultima vreme sunt în tendință hainele în stil minimalist. Dar, cu cât aspectul este mai simplu, cu atât este mai greu de-l creat. Cum am strica o ținută cu o geacă de puf? Foarte simplu!

În acest articol ne-am propus să analizăm cele mai frecvente greșeli și cum le putem corecta.

Greșeala nr. 1. Fustă strâmtă și geacă de puf.

Nu combinați o fustă creion cu o geacă de puf montată în talie deoarece nu mai este la modă. Optați pentru o geacă cu croială dreaptă și o fustă care se aranjează liber pe corp. Completați ținuta cu încălțăminte cu toc înalt.

Greșeala nr. 2. Geacă de puf voluminoasă și pantaloni skinny.

Nu vă recomandăm să purtați astfel de ținute deoarece silueta va părea disproporționată. Blugii largi sunt perfecți pentru astfel de geacă.

Greșeala nr. 3. Geacă de puf care acoperă încălțămintea.

Gecile lungi sunt la modă, dar nu ar trebui să acopere complet încălțămintea (ca în exemplul din stânga). Este mai bine să lăsați spațiu între partea superioară a cizmelor și marginea îmbrăcămintei exterioare deoarece, în caz contrar, picioarele vor „dispărea”.

Greșeala nr. 4. Geacă de puf și rochie lejeră.

Un astfel de amestec de anotimpuri într-o singură imagine pare ciudat. Este mai bine să alegeți o rochie tricotată sau din tweed, care este mai potrivită pentru sezonul de iarnă.

Greșeala nr. 5. Geacă de puf scurtă și blugi cu talie medie.

Acest model de geacă se combină cu blugi (sau pantaloni) cu talie înaltă. În caz contrar împarte vizual figura în două părți.

Greșeala nr. 6. Geacă de puf în stil sport și căciulă de blană.

Dacă ați ales o geacă de puf în stil sport, atunci nu ar trebui să o completați cu o căciulă de blană, ci cu una beanie colorată.