Gata cu vizitele neplăcute la cosmetolog! Iată un truc excelent pentru a scăpa de punctele negre.

Punctele negre apar din cauza acumulării în pori a sebumului sau a celulelor moarte ale pielii. Murdăria nu este principala cauză a apariție punctelor negre, respectiv, curățarea zilnică a pielii cu produse cosmetice poate doar înrăutăți situația.

Pentru a scăpa de această problemă inestetică este nevoie fie de curățarea mecanică a tenului, fie de remedii de curățare profundă a pielii.

Echipa noastră este gata să vă dezvăluie secretul unui ten curat și să vă prezinte remedii simple de preparat, dar foarte eficiente.

Remediu împotriva punctelor negre

Ingrediente

  • 1 linguriță de suc de lămâie
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Adăugați sucul de lămâie în cantitatea indicată de bicarbonat de sodiu.

Amestecați foarte bine ingredientele până la omogenizare. Compoziția va semăna cu o smântână groasă.

Mod de aplicare

1. Spălați fața cu apă fierbinte de temperatura potrivită și ștergeți bine fața. Acest lucru va curăța pielea și va ajuta la deschiderea porilor.

2. Aplicați compoziția obținută prin mișcări circulare cu ajutorul unei perii sau a unei periuțe de dinți pe zonele cu puncte negre. Important! Nu aplicați compoziția dacă aveți pe piele răni proaspete sau iritații.

3. Lăsați să acționeze 15 minute.

4. Clătiți cu apă caldă, dar nicidecum fierbinte. Aplicați o cremă de zi.

Nu sperați că punctele negre vor dispărea din prima. Aplicați acest remediu nu mai des de o dată pe săptămână. După a patra utilizare porii dvs. se vor curăța și se vor micșora. După obținerea rezultatului dorit nu mai continuați procedurile.

Acidul citric îndepărtează celulele moarte din piele și are proprietăți de albire. Astfel, porii se curăță și scade probabilitatea de formare a punctelor negre. Bicarbonatul de sodiu are proprietăți antibacteriene, de aceea previne apariția infecțiilor după îndepărtarea punctelor negre.

Fiți sigure că acest remediu face minuni! Nu uitați să-l recomandați și prietenelor dvs.!

error: Content is protected !!