Garderoba office: 14 ținute elegante, actuale în 2019!

Sezonul rece nu trebuie să fie un obstacol pentru a arăta mereu elegant. Fiecare femeie vrea să fie stilată, iar în acest articol vă vom dezvălui tendințele în materie de vestimentația office.

Ținute moderne cu fuste

Chiar și în sezonul rece, femeile doresc să fie frumoase și feminine. Fusta este indispensabilă în șifonierul oricărei femei. Este o piesă cheie în ținutele office.

1.

În acest an este la modă fusta dreaptă de culoare gri, fusta neagră creion. Pentru a o scoate din anonimat, optați să purtați un pulover portocaliu. Cizmele și accesoriile în nuanța puloverului vor fi alegerea perfectă. Este important să rețineți că bijuteriile nu trebuie să fie voluminoase, de asemenea, nu este recomandabil să purtați mai mult de două.

2.

Fusta neagră va arăta bine cu un pulover de culoare gri. Optați pentru unele elemente vestimentare în nuanță de gri. Machiajul impecabil, rujul în nuanță deschisă și manichiură îngrijită vă garantează succesul la serviciu.

3.

Fusta gri în carouri se potrivește bine cu un pulover în aceeași nuanță. Optați pentru încălțăminte cu toc înalt și o geantă de aceeași culoare.

4.

Fusta plisată în nuanță de roz se combină perfect cu un pulover de culoare gri, pantofi stiletto, clutch și bijuteriile în nuanța de roz cenușiu vor completa perfect look-ul dvs.

5.

Fusta dreaptă cu print, un sacou clasic și elegant, pantofi stiletto de culoare neagră și accesorii în nuanța pantofilor arată foarte feminin.

6.

Fusta gri este elementul de bază din garderoba office a fiecărei femei.

7.

Printurile, carourile precum și alte detalii, o scot din anonimat și îi conferă eleganță și unicitate. Completați ținuta cu alte articole vestimentare din aceeași textură. Încălțămintea cu toc, vor conferi femeilor un aer romantic și feminitate.

8.

 

 

9.

 

10.

Ținute moderne cu pantaloni

Pantalonii sunt sunt ideali pentru birou.

11.

Pantalonii drepți sau cloș combinați cu un pulover interesant creează un ouffit incredibil.

Pantalonii în culoarea muștarului pot fi purtați cu un pulover în culori pastelate și o pereche de pantofi stiletto.

12.

Pantalonii clasici, în carouri combinați cu un pulover și o cămașă albă creează o ținută cu efect garantat. Pantofii fără toc, se potrivesc perfect și totodată conferă confort, dar și eleganță. Accesorizați ținuta cu bijuterii minimaliste.

13.

14.

Chiar și în sezonul rece puteți arăta spectaculos. Este important să combinați corect hainele și nu uitați că unele detalii scot din anonimat orice ținută!