Garderobă de vară pentru doamnele stilate de după 50 de ani: 7 elemente de bază

Secretul ținutelor stilate constă în alegerea unor haine comode, frumoase și moderne.

Aceste 7 articole vestimentare sunt perfecte pentru sezonul estival.

Cămașa albă.

O cămașă albă dreaptă sau largă este obligatorie pentru o doamnă stilată. Face parte din categoria elementelor de bază, combinându-se perfect cu alte articole vestimentare.

1.

2.

3.

4.

Stilul sport-chic.

Stilul sport-chic nu se demodează niciodată. Combinația dintre piesele vestimentare sport și clasice creează ținute fermecătoare și inedite, potrivite atât pentru mersul la serviciu, cât și pentru plimbări, fiind  o alegere excelentă pentru orice vârstă.

5.

Paleta albă.

Multe persoane evită această culoare, deși ținutele de culoare albă sunt minunate, expresive și elegante.

6.

7.

8.

Accesorii la modă.

O ținută fără accesorii nu va fi completă, chiar dacă este compusă din elemente la modă. Alegeți genți stilate, bijuterii din perle, cercei în stil abstract, care sunt hiturile sezonului actual. Nu uitați de ochelarii mari de soare.

9.

Costum cu pantaloni.

Acest costum, pe lângă faptul că este universal, este și foarte practic. Îl puteți purta oriunde și cu orice tip de încălțăminte.

10.

Blugi cu talie înaltă.

Blugii simpli, cu talia înaltă, sunt indispensabili în acest sezon. Optați pentru modelele cu o croială dreaptă și culori clasice.

11.

12.

Rochii.

Alegeți modelele care se aranjează perfect pe corp. În acest sezon sunt actuale rochiile de tip cămașă, parte peste parte sau în stilul boho.

13.

14.

Nu vă fie frică să experimentați să încercați noi combinații pentru a mereu stilate. Și nu uitați, o femeie îngrijită și elegantă va atrage întotdeauna atenția celor din jur.

Ați mai include vreun element în această listă? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!