Garderoba de toamnă pentru doamnele de 50 de ani

După 50 de ani femeia ajunge treptat la etapa în care garderoba trebuie studiată cu mare atenție; o doamnă trebuie să fie elegantă, stilată și plină de feminitate. Garderoba de bază ar trebui să conțină haine care se combină ușor între ele sau pot fi completate cu câteva accesorii alese cu gust. Renunțați la hainele provocatoare, la cele în stil masculin.

Unii stiliști renumiți au decis să ne simplifice sarcina, sugerându-ne să includem în garderobă câteva piese vestimentare de bază care nu se demodează niciodată, fiind în tendință indiferent de anotimp și se combină perfect între ele.

Garderoba de bază pentru o doamnă de după 50 de ani trebuie să includă în mod necesar 2-3 perechi de pantaloni. În ceea ce privește fustele, încercați să țineți cont de doua reguli: evitați modelele tricotate și cele foarte scurte, care nu vă avantajează.

Un alt element de bază care trebuie să fie prezent în garderoba noastră este costumul: 1-2 costume vor fi suficiente. Cele pentru sezonul de primăvară/vară pot fi în nuanțe delicate de gri, nisip sau bej, iar culorile potrivite pentru costumele de toamnă și iarnă sunt negrul, albastrul închis, antracitul și maroul. Într-un cuvânt, alegeți o gamă neutră de culori, astfel încât piesele vestimentare ale garderobei de bază să se asorteze bine cu celelalte piese vestimentare colorate mai intens. Acest lucru se referă nu doar la costume, ci la toate celelalte articole de bază.

Vă propunem în continuare câteva ținute din care să vă inspirați pentru a arăta perfect în această toamnă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

Femeile trebuie să arate bine și să fie stilate la orice vârstă. Este deosebit de important să rămânem gingașe și pline de energie. Pentru a arăta mereu impecabil alegeți haine simple, dar de calitate, culorile pastelate, un minim de decor și accesorii.