Garderoba de primăvară pentru doamnele de după 50 de ani: recomandară pentru acest sezon

După ce iarna a rămas în urmă ar trebui să ne completăm garderoba. Pentru acest sezon există multe lucruri și combinații interesante care, cu siguranță, vă vor plăcea.

Care dintre tendințele sezonului de primăvară va trebui să apară în garderoba doamnelor de după 50 de ani?

1. Articole din denim.

Total denim este una dintre tendințele acestui sezon. Blugii sunt minunați, dar fustele, cămășile, gențile, pantofii și accesoriile din denim arată la fel de bine. Pe lângă culorile tipice puteți încerca și culori non-standard.

2. Nuanțe oranj.

Roșul carmin ar fi recunoscut ca cea mai la modă nuanță a anului 2023, dar în ajunul sezonului de primăvară oranjul câștigă popularitate. A apărut în diverse interpretări și este deja clar că această culoare reîmprospătează perfect look-ul femeilor adulte.

3. Rochie stilată.

Colecțiile acestui sezon includ diferite modele și culori de rochii: sobre, office, laconice precum și cele colorate, neobișnuite și extravagante.

4. Animal print.

Aceste imprimeuri, care anterior erau asociate cu vulgaritatea, au dobândit un statut complet diferit în ultimii ani, iar acum sunt incluse în ținutele celor mai stilați oameni din lume.

5. Dantela.

Dantela, care va fi în top în acest sezon, poate fi purtată în diferite moduri. Nu este neapărat necesar să purtați o bluză sau o rochie de dantela, puteți alege o haină cu un mic decor din dantelă care va reîmprospăta ținuta.

6. Botine Chelsea.

Femeile adulte încearcă să evite aceste modele, dar în zadar. Botinele Chelsea au devenit atât de populare datorită faptului că picioarele practic nu obosesc. Acest model este o combinație de stil și confort!

7. Pulover anorak.

Femeile adulte ar trebui să includă în garderob acest model de pulover cu fermoar, care se potrivește cu ușurință atât în ​​garderoba casual, cât și în cea de birou.

8. Eșarfă voluminoasă. 

O eșarfă voluminoasă este perfectă în sezonul de primăvară, deoarece poate fi folosită și în loc de cardigan. Este suficient să o puneți pe umeri și să o fixați în jurul taliei cu o curea.

9. Vestă.

Vesta este foarte trendy și se potrivește tuturor femeilor. Puteți crea foarte multe ținute cu ajutorul acesteia, oferindu-le un șic deosebit.

10. Geaca bomber.

Dacă geaca bomber se regăsea de obicei în ținutele sport, acum a devenit un element care poate fi inclus cu ușurință în aproape orice stil și garderobă.