Garderoba de primăvara pentru doamnele de după 50 de ani. Detalii cărora ar trebui să le atrageți atenție

Noile colecții de primăvară-vară și-au ocupat deja locurile în magazine.

Pentru a arăta impecabil în acest sezon ar trebui să vă evaluați cu atenție garderoba și să planificați achizițiile necesare.

Vor fi la modă lucrurile practice și comode, dar stilate.

Articole din piele.

Una dintre principalele tendințe ale acestei primăveri. Pe lângă geci, includeți în garderobă fuste, pantaloni și rochii de piele.

Articolele din piele nu sunt doar pentru tinere.

Dacă veți alege modelele potrivite, veți străluci în acest sezon.

Renunțați la modelele mulate, deoarece nu vă avantajează.

Mâneci bufante.

Bluzele și rochiile cu mâneci bufante continuă să fie în tendințe și în acest sezon. Designerii continuă să creeze modele în stil vintage. Această tendință ar trebui să fie folosită de femeile cu o siluetă în formă de para.

Dacă aveți silueta în formă de triunghi inversat, atunci mânecile bufante nu vă avantajează. În acest caz optați pentru modele cu volum în partea de jos a mânecilor.

Oversize.

Această tendințe se va menține și în acest sezon. Siluetele lejere sunt folosite în toate tipurile de îmbrăcăminte, de la paltoane și sacouri până la tricouri.

Dar femeile cu forme ar trebui să folosească acest stil cu mare atenție pentru a nu exagera cu volumele.

Decupaje neobișnuite.

Designerii ne recomandă haine cu decupaje în talie, umeri sau chiar în talie. Dar ar trebui să evitați astfel de modele deoarece nu vă avantajează. Puteți opta doar pentru o rochie sau o bluză cu un decolteu asimetric.

Patchwork.

Patchwork-ul este una dintre tendințele primăverii și verii.

Această tendință este destul de potrivită pentru doamnele de după 50 de ani, deoarece culorile ascund cu succes unele imperfecțiuni ale siluetei.

Haine cu umerii largi. 

Aceasta este una dintre principalele tendințe ale anului.

Hainele transparente.

Deși doamnele mature ar trebui să aleagă cu atenție astfel de haine, designerii sunt încrezători că această tendință este potrivită pentru toate femeile, indiferent de vârstă și fizic.

Ar trebui, desigur, să evitați rochii sau bluze complet transparente, în timp ce modelele cu mâneci transparente, volane sau pelerine sunt destul de potrivite.

Două haine identice.

Designerii ne recomandă să creăm look-uri stratificate folosind haine identice: două pulovere, dintre care unul este aruncat peste spate, iar mânecile sunt înnodate în față. Sau două cămăși care se poartă una peste alta.

Sarafane.

Acestea vor fi la modă în acest sezon. Se recomanda să le purtăm peste cămăși sau chiar peste rochii.

Safari.

Stilul safari, care a fost dat uitării, revine în acest sezon.

Dacă vă gândiți să vă reînnoiți garderoba în această primăvară, ar trebui să acordați atenție acestui stil.