Garderoba acestei primăveri: revine în trend încălțămintea cu vârf ascuțit

Vă amintiți de încălțămintea cu vârf foarte ascuțit și lung care era la modă 20 de ani în urmă? Acum revine în forță. Designerii de încălțăminte au creat noi modele în care veți arăta superb.

Astăzi, nu toată încălțămintea poate avea vârf ascuțit așa cum a fost câțiva ani în urmă, ci doar anumite modele. Astfel de modele sunt foarte multe în colecțiile de primăvară. Bifați neapărat botinele care v-au plăcut cel mai mult.

Botine scurte din piele întoarsă cu toc mic

Culoarea bej universală le face să se potrivească aproape cu orice culoare a ținutei. Mai mult, acest model se potrivește atât la blugi, cât și la un costum cu pantaloni clasic și la fuste lungi.

Botine lungi cu toc înalt

Este un model potrivit atât pentru oficiu, cât și pentru o seară romantică. Lungimea înaltă și comodă vă va permite să le purtați și cu pantaloni și cu orice altă rochie sau fustă. Tocul stiletto va sublinia frumusețea corpului dvs, iar vârful ascuțit moderat va face picioarele dvs. fermecătoare.

Botine Cowboy din piele în nuanțe metalice

Doriți să ieșiți din anonimat? Aceste botine sunt exact de ce aveți nevoie pentru a crea un look în stil rock. Puteți să le purtați cu blugi obișnuiți sau cu pantaloni din piele, precum și cu un tricou simplu sau o geacă din piele cu decor metalic.

Botine cu imprimeu

În această primăvară se poartă pe încălțăminte orice tip de imprimeuri și decoruri. Botinele brodate cu motiv floral sunt cea mai reușită alegere. Se potrivesc la orice ținută feminină, de exemplu, cu pantaloni evazați scurți sau cu fustă maxi. Pentru a nu exagera cu imprimeurile se recomandă să purtați haine în stil minimalist.

Botine în nuanțe neon din piele metalizată 

Pielea ultravioletă cu nuanțe metalice vă va evidenția imediat din orice mulțime. Purtați aceste botine cu haine de culoare neagră și veți obține o ținută splendidă.

Încălțămintea corect aleasă este deja jumătate din ținută. Puteți purta cu îndrăzneală noile combinații și tendințe. Însă cel mai important este să vă placeți atunci când vă priviți în oglindă.