Garderoba de bază pentru această primăvară. Iată care sunt cele 10 lucruri pe care ar trebui să le procurați în acest an și să le purtați mai mult timp

În acest an designerii s-au îndrăgostit de tunicile transparente, de topuri, de toate nuanțele de roz și de rochiile oranj. Anul trecut au fost la modă ținutele polo și all-denim. Dacă urmăriți tendințele, riscați să nu reușiți să țineți pasul cu ele, deoarece moda se schimbă foarte repede. De aceea lucrurile la modă trebuie să se combine cu cele de bază. Principiul este acesta: o singură tendință în imagine, iar restul hainelor sunt neutre.

Stilista Elena Galant ne arată care sunt cele 10 articole vestimentare care ar trebui să formeze baza ținutelor noastre în sezonul de primăvară 2022.

Cămașă albă lungă.

Cămașa albă de bază trebuie să fie foarte simplă. O puteți cumpăra chiar din magazinele pentru bărbați, deoarece calitatea lor este mult mai bună decât a celor pentru femei.

Alegeți cămăși lungi, deoarece sunt perfecte pentru ținutele stratificate.

Top negru neutru.

Elena Galant recomandă să avem în garderobă un tricou negru pentru orice sezon. Primăvara putem alege tricouri de bumbac, vor fi o bază excelentă pentru ținutele stratificate și se vor potrivi atât unei cămăși, unui cardigan, precum și unui sacou sau blazer.

Un mic secret al Elenei Galant: stilista poartă cămășile pe jumătate descheiate pentru a-și accentua talia și pentru a-și alungi vizual silueta. Dacă veți purta un tricou negru sub cămașă, imaginea va deveni mai originală.

Adidași albi.

Potrivit Elenei Galant, adidașii albi sunt indispensabili pentru primăvară. Alegeți cel mai simplu model, fără decor și imprimeuri inutile, care se va combina cu toate look-urile – atât elegante, cât și mai sportive.

Rețineți doar că adidașii trebuie să fie din piele. În caz contrar va fi foarte greu să îi îngrijiți.

Pantaloni negri drepți.

Elena Galant ne recomandă să găsim modelul ideal de pantaloni negri, care să ni se potrivească perfect. Și atunci vor deveni o bază indispensabilă în garderobă.

Palton de culoarea care vi se potrivește.

Paltoanele sunt călduroase, stilate și feminine. Potrivit Elenei, modelul ideal este modelul de tip halat. Poate fi purtat atât la birou cu ținute elegante, cât și cu adidași.

Rămâne doar să decideți asupra culorii. Este de dorit ca paltonul să fie în nuanțe neutre, pentru a putea fi combinat cu alte haine. Dar nu este necesar să vă limitați la negru și gri. Alegeți nuanțe de violet, roz sau albastru. Aceste paltoane pot deveni și baza garderobei Dumneavoastră de primăvară, dacă vi se potrivesc tipului de culoare.

Rochie cu buline.

Rochia liberă cu buline este foarte comodă și versatilă.

Stofele fine sunt universale. Aceste rochii sunt potrivite pentru muncă, teatru sau plimbări. Pentru un aspect elegant puneți o curea. Petru o ținută mai relaxantă purtați-o cu adidași. Când afară e mai răcoare puteți purta un pulover deasupra.

Helancă roz pudrat.  

Acest articol vestimentar este baza oricărui aspect stratificat pentru primăvară. Ar trebui să fie subțire, moale și de culoare gri, roz sau maro.

Geaca neagră.

Versiunea neagră este una clasică, care vă va salva în orice situație.

Fusta perfectă pentru corpul Dumneavoastră.

Alegeți un model care să arate perfect pe silueta Dumneavoastră. Poate avea lungime mini sau midi, orice culoare și stil.

Geantă mare, neagră și comodă. 

Exemplul genții pe care îl prezintă Elena nu este ideal. Are decorul auriu care poate să nu se potrivească cu orice ținută. In plus, această geantă este prea sobră și ne obligă să optăm pentru un anumit cod vestimentar. Cu toate acestea pentru Elena, aceasta este de bază, deoarece se potrivește cu multe ținute.

Însă stilista ne recomandă să alegem cele mai simple genți negre, de preferință cu garnituri argintii și cu un design simplu. Însă modelul ales nu ar trebui să fie prea mic, să încapă măcar cele mai necesare lucruri.

După cum ați observat garderoba de primăvară de bază nu este despre tendințe. Ar trebui să includeți acele lucruri care vor rezista ani de zile și pe care le puteți combina cu ușurință între ele.