Garderoba de bază a unei femei elegante: top 4 articole de neînlocuit! 

Problemele de întotdeauna ale femeilor: cum să-și aranjeze lucrurile ce nu mai încap în dulap și ce să îmbrace – o chestie ce provoacă o mulțime de întrebări. Datorită garderobei de bază, aleasă cu pricepere, puteți evita o mulțime de dificultăți. Pentru garderoba de bază, ar trebui selectate articolele vestimentare ce se potrivesc între ele cât mai mult posibil.

Deci, să vedem, ce ar trebui inclus în garderoba de bază a unei femei elegante și stilate.

1. Palton de bază

Paltoanele cu croiala dreaptă și liberă sunt deosebit de populare în rândul femeilor elegante. Sunt universale: se potrivesc femeilor de orice vârstă și orice tip de siluetă. Doamnele aleg culoarea și lungimea modelului după gust și dorință. Acest palton se potrivește bine cu multe tipuri de pantofi. Pentru stilul de birou în primăvară, tocurile stiletto sunt o opțiune minunată. Iarna însă, alegeți cizmele înalte la modă. Paltoanele scurtate se potrivesc bine cu adidași, mocasini, bocanci.

1.1

1.2

2. Cardigan

În garderoba fiecărei femei ar trebui să fie un cardigan. Datorită acestui articol vestimentar puteți crea o mulțime de imagini atractive. Acesta se combină cu fuste și cămăși, rochii și salopete, pantaloni și blugi. Cele mai populare în primăvara aceasta vor fi cardiganele scurtate. Le puteți completa cu curele elegante pentru a obține un look atrăgător.

2.1

3. Trening de bază

Există cerințe speciale pentru astfel de costume: decor minim, folosirea materialului monocrom, croiala liberă a pantalonilor și a hanoracelor. Un astfel de costum se completează cu top-uri sau tricouri. Ca încălțăminte, este recomandabil să folosiți adidași, teniși sau pantofi slip-on.

3.1

Elementele costumului pot fi purtate împreună sau separat. Hanoracele se combină perfect cu fuste, pantaloni sau blugi. Pantalonii – cu cămăși, tricouri pe gât, pulovere.

3.2

4. Cămașă albă

Nici o femeie nu poate să refuze un articol vestimentar atât de universal ca o cămașă albă. Cămașa albă arată întotdeauna frumos și demn. Este o ”prietenă” ideală pentru o pereche de pantaloni de birou sau o fustă de tip creion. Pantalonii clasici, blugii și sarafanele se armonizează superb cu cămașa albă. Cămășile croite liber, cu linia umărului ușor lăsată sau cele de tip oversize arată foarte feminin și elegant.

4.1 

4.2

4.3

Fiecare femeie stilată trebuie să poată să-și aleagă articolele vestimentare pentru garderoba de bază la fiecare sezon. Acest lucru îi va permite să economisească bani și să creeze stiluri complet diferite în imaginile sale. O garderobă de bază, selectată cu pricepere, nu ar trebui să conțină multe piese, iar cele existente ar trebui să fie de o calitate excelentă și să se combine perfect între ele.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!