Garderoba de bază a doamnelor de 50 de ani: fotografii stilate, sfaturi, idei

Garderoba fiecărei doamne este sursa din care fiecare ne creăm ținutele pe care le purtăm cu drag.

Dacă aveți o garderobă potrivită corect, atunci veți reduce semnificativ timpul petrecut în fața oglinzii, încercând să vă alegeți ținutele pe care să le îmbrăcați. Acestea trebuie să corespundă neapărat genului Dumneavoastră de activitate, stilului de viață, dar mai ales vârstei.

Pentru aceasta trebuie să aveți o garderobă de bază și să țineți cont de câteva reguli simple, dar eficiente, care vă vor ajuta să arătați impecabil.

Acordăm atenție asupra accesoriilor.

O doamnă elegantă își va alege cu mare atenție accesoriile: o pereche de ochelari la modă, niște bijuterii originale și un machiaj delicat.

1. 

2.

3. 

4.

5.

6.

7.

8.

9. 

Rochia.

În garderoba Dumneavoastră trebuie să existe cel puțin o rochie, una elegantă și care să vă stea perfect. Alegeți stofe scumpe, culori nobile și un stil original.

10.

11.

12. 

Aruncați hainele care și-au pierdut forma. 

Este important să evitați, cu orice preț, îmbrăcămintea voluminoasă și fără formă.

13. 

14.

15.

16. 

Culorile deschise.

Îmbrăcămintea albă sau nuanțele pastel vor adăuga o notă de prospețime și de originalitate. Alegeți haine simple și laconice care vă vor întineri cu siguranță: o cămașă simplă, o rochie vaporoasă, un pulover în stil clasic.

17.

18.

19. 

Optați, mai degrabă, pentru o haină scumpă decât pentru mai multe, dar ieftine.  

Acordați prioritate calității. Vă sugerăm, de exemplu, să optați pentru un palton scump de cașmir pe care să-l purtați toamna, iarna și primăvară, decât să vă cumpărați câteva scurte ieftine care se demodează foarte repede.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Ce părere aveți despre aceste ținute? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!