Fuste maxi pentru vară: 5 modele de fuste lungi care vor fascina pe fiecare…

Fustele lungi și frumoase au revenit în modă. Ele sunt ușoare, vaporoase și foarte atrăgătoare. Fusta lungă se potrivește practic oricui. Vara se poartă culori deschise, pastelate. Noi vă prezentăm câteva modele care sunt moderne în acest sezon.

1. Cu volane

Fustele cu volane redau ținutei feminitate. Purtați-le cu bluze fără mâneci și sandale. Fetele cu o forme mai voluptoase nu li se recomandă acest model.

2. Vaporoasă

Purtați vara fuste din șifon transparent, este foarte plăcut. Puteți să combinați fusta cu bluze ușoare și cu geacă din denim. Iată câteva modele de fuste din șifon.

3. Siluetă în formă de A

Fusta-soare în stil țigănesc cu flori mari de parcă fi creată exact pentru vară. Poate fi combinată cu bluze subțiri, cu centuri late și încălțăminte cu toc înalt. Aceasta alungește silueta și ascunde toți centimetrii în plus.

4. Boho-style

Fusta liberă cu o croială liberă este foarte comodă. Iar dacă are niște ornamente deosebite atunci este foarte modernă! Puteți să o combinați cu top-uri din bumbac și sandale. De asemenea, se potrivește oricărui tip de siluetă.

5. În dungi

O fustă lungă de tricot cu șliț în față poate fi purtată și cu adidași și cu pantofi cu toc, ceea ce înseamnă că puteți crea diferite ținute. Atrageți atenție modelelor în dungi.

Iată alte câteva combinații reușite

Fiți moderne în această vară purtând fuste maxi!