Fuste din dantelă: originale, elegante și nu se demodează niciodată.

Fustele din dantelă sau elemente din dantelă nu se demodează niciodată, fiind foarte frumoase și elegante. Printre tendințele anului 2019 se numără și trendul fustelor din dantelă, care vor putea fi purtate atât ca piese vestimentare în cadrul unei ținute de ocazie sau chiar ca element central într-un outfit business sau smart chic.

Tipologia dantelei este primul aspect pe care îl veți lua în considerare, deoarece aceasta va indica în ce măsura puteți purta fusta în fiecare zi. Dantela croșetată de grosime moderată sau mare se va potrivi excelent chiar și pentru un look business, atât timp cât fusta are o căptușeală corespunzătoare. Stofele mai subțiri sunt rezervate fie pentru outfituri de seară, fie pentru ocazii sau evenimente. În materie de design, aveți de ales între modelele cu croi pencil care sunt atât de apreciate în aceasta primăvară și fuste de damă deosebite, cu tipar cloș, în clini sau plisate. Culoarea va constitui un nou factor decisiv, deoarece anul acesta se poartă nu numai nuanțele închise, sobre, ci și culorile tari, pure, saturate.

Dantela se combină cu orice tip de stofă: atât cu mătasea cât și cu țesăturile mai groase. Iar lungimea fustelor poate fi maxi, midi, mini, toate modelele sunt extraordinare!

În continuare vă propunem câteva modele de fuste care se poartă în 2019. Sperăm să vă placă și să puteți găsi modelul preferat!

1. 

2. Contraste spectaculoase

3.

4. Fustă dreaptă.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. Asimetrie elegantă.

13.

14. Când modelul clasic nu mai este plictisitor.

15.

16.

17. Farmecul special al inserțiilor de dantelă.

18.

19.

Care model v-a plăcut cel mai mult? Scrieți-ne în comentarii.