Fusta, care accentuează formele frumoase ale siluetei – 26 de modele stilate!

Fustele de care veți afla în articolul de astăzi oferă un plus de personalitate oricărui stil, prin detaliile unice pe care le au. Sunteți curioase să aflați care sunt acestea? Vă propunem să faceți cunoștință cu diverse modele de fuste parte paste parte. Iată 26 de modele elegante și stilate, pe care le aleg femeile în acest an:

1. Fustă – parte peste parte.

Fusta este o piesă vestimentară feminină, romantică și elegantă. Aceasta se numără printre articolele vestimentare pe care orice femeie le are în garderobă. Fusta poate fi purtată în orice anotimp, fiind o piesă versatilă, ce poate fi asortată în mai multe moduri, în funcție de model, culoare și material. Fusta poate fi adaptată la orice stil – de la ținute casual, cu pantofi sport și tricou, până la cele elegante cu sacou și pantofi stiletto.

2. 

3. 

4. 

Fustele drepte, de tip creion și cele mini – nu mai sunt la modă. Ele sunt înlocuite cu modele de fuste parte peste parte! În alte țări, fustele acestea deja sunt foarte populare și multe femei moderne sunt îndrăgostite de confortul și beneficiile ce le oferă. Ea accentuează cu demnitate formele frumoase a siluetei și în același timp maschează imperfecțiunile.

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

În funcție de stil și culoarea aleasă, acest model de fustă poate ascunde unele imperfecțiuni ale siluetei – statură mică, șolduri plinuțe, etc. O fustă aleasă corespunzător siluetei, poate vizual să alungească picioarele, va evidenția talia și va forma o linie frumoasă a șoldurilor dvs.

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

24. 

25. 

26. 

V-au inspirat aceste modele de fuste? Doriți și dvs să vă pricopsiți în sezonul acesta cu o fustă la modă? Așteptăm cu drag comentariile dvs.