Frumusețea unui „Vampir”: nepotul Sofiei Rotaru cucerește fetele doar printr-o privire!

Sofia Rotaru este cea mai îndrăgită interpretă în Europa de Est. Sofia Rotaru este o celebră cântăreață pop și compozitoare pop-rock ucraineană, rusă, moldoveancă, sovietică, producătoare, laureată a mai multor premii, actriță, scriitoare, manager, autor de tendințe în modă și femeie de afaceri. Este numită „Regina Pop”. Impecabilă, Sofia Rotaru este fericită și împlinită alături de copiii și nepoții săi.

Familia artistei este toată frumoasă, iar nepotul Anatolie a crescut un băiat atât de atrăgător, încât fetele l-au comparat … cu un vampir! Anatolie Evdokimenko, în vârstă de 25 de ani, a urmat calea bunicii sale vedete și și-a dedicat viața muzicii. Tânărul călătorește în diferite țări, cu seturile sale de DJ și compozițiile originale. Dar totuși, nu numai pasiunea pentru muzică a fost moștenită de Anatolie.

Frumusețea Sofiei Rotaru a înflorit strălucitor în nepotul ei: tânărul este deja considerat unul dintre cei mai invidioși miri printre moștenitorii vedetelor din europa de Est.

Zilele trecute, Anatolie a publicat unele cadre dintr-o ședință foto proaspătă, în care a apărut într-o imagine „mohorâtă” și „rece”. Admiratoarele acestuia au răspuns instantaneu la imagini: „La fel ca în Twilight”, „Uite că este foc”, „Acesta este frumos”, „Ești doar un vampir”, „Ochi magnetici”.

Moștenitorul însă nu se grăbește să răspundă la toate comentariile fetelor active pe rețelele sociale. Cu toate acestea, el a pus ”like” tuturor ce nu au trecut cu vederea pozele sale, la fel ca un răspuns la cuvintele amabile.

Dvs ce credeți despre opinia majorității? Credeți că Anatolie a moștenit potențialul bunicii sale?

Așteptăm cu drag comentariile.