Frumusețea care cucerește: 18 reguli simple pentru un aspect ideal

Machiajul vă ia foarte mult timp? De multe ori vă vopsiți buzele în grabă? Redacția noastră a făcut o selecție de idei cu ajutorul cărora machierea va deveni o activitate plăcută, iar aspectul dvs. va fi peste orice așteptări.

18 idei pentru un aspect ideal

1. Pare uimitor, dar aroma parfumului dvs. preferat va fi mai expresivă dacă îl veți aplica pe umeri și spate. Prietenul sau soțul dvs. va fi foarte plăcut impresionat când vă va îmbrățișa sau săruta!

2. Pentru a avea un machiaj mai rezistent pe timp de vară, înainte de aplicarea sa ștergeți pielea feței cu un cubuleț de gheață.

3. Atunci când vă machiați genele, nu depuneți eforturi prea mare pentru a obține o simetrie ideală. Genele sunt surori, dar nu sunt gemene.

4. Renunțați la conturarea genelor cu culoare neagră, căci ea face vizual ochii mai mici. Orice altă nuanță vă va face privirea mult mai expresivă.

5. Pentru a obține efectul unor gene dense, aplicați un eyeliner negru la rădăcina lor.

6. Manichiura de culoare naturală și cea de nuanțe roșii arată mai îngrijită decât tot felul de ornamente aflate în trend.

7. Aveți nevoie să vă uscați repede părul dar nu aveți un uscător la îndemână? Înfășurați-l într-un tricou din bumbac – el va absorbi apa mult mai repede decât prosopul.

8. Faceți mereu buclele pe direcția dinspre față – în așa fel volumul și impresia estetică sunt mai impresionante.

9. Toată lumea face greșeala asta! Culoarea și textura rujului se verifică nu pe dosul palmei, ci pe pernuțele degetelor. Anume această parte a mâinii are nuanța cea mai apropiată de cea a buzelor.

10. Unghiile cu gel nu arată bine după ce mai cresc puțin. Puteți ascunde acest mic neajuns aplicând niște paiete la baza unghiei.

11. Părul cu o cărare oblică arată mult mai voluminos decât cel cu o cărare dreaptă.

12. Genele false sunt reminiscențe din sec. XX. Astăzi sunt o mulțime de proceduri care au același efect, dar oferă un aspect natural și îngrijit, cum ar fi genele laminate.

13. Dacă aveți păr ondulat, atunci când îl uscați strângeți-l din două părți cu prosopul. Evitați mișcările de frecare, ele pot provoca apariția firelor despicate.

14. Orice femeie trebuie să aibă un ruj roșu intens pentru cele mai speciale ocazii!

15. Curățați bine pielea folosind o perie sau un burete special. Multe femei neglijează acest lucru, dar dacă veți face asta pe parcursul a doar o săptămână, veți observa rezultate remarcabile!

16. Dacă vi s-a întâmplat ca rimelul să devină prea vâscos, nu e o problemă! Pur și simplu puneți-l în apă fierbinte pentru 10 minute.

17. Nu aplicați machiaj lucios pe locurile unde aveți riduri, căci astfel ele vor deveni și mai evidente.

18. Pentru a preveni apariția ridurilor, faceți următorul exercițiu: ridicați sprâncenele cu degetele cât se poate de sus, apoi trageți-le în lateral și lăsați-le să revină în poziția normală. De asemenea e benefic masajul obrajilor: ridicați-i cu ajutorul degetelor, apoi lăsați-i să revină în poziția normală.

Pe mine aceste secrete m-au ajutat enorm! S-ar părea că e vorba de niște mărunțișuri, dar ele au un efect extraordinar. Puneți-le în practică și veți vedea că frumusețea nu necesită atât de multe sacrificii!