Frumusețe simplă – de ce vestimentația în stil Casual este ideală la vârsta înaintă?

Femeile care au depășit o anumită perioadă în viață încearcă adesea să se îmbrace mai modest și mai simplu. Sunt alese haine în culori negre și gri sau se preferă stilul boho. Nu trebuie să uităm de niște haine moderne nici la o vârstă.  Stiliștii sunt convinși – puteți arăta luxos chiar dacă preferați simplitatea și laconicitatea. Așa e chiar și mai simplu! Este suficient să apelați la stilul Casual:

1.

Acesta este stilul cel mai nepretențios, non-capricios și universal. Practicitatea sa va face apel cu siguranță la doamnele mature înțelepte. Principiul de bază al acestui stil este simplitatea și confortul. Această direcție nu are granițe clare și limite rigide, dar există o serie de reguli care trebuie respectate. Astăzi, drag cititor, vă vom spune despre aceste reguli.

Lăsați la o parte lucrurile din garderoba dvs cu pietre, sclipici și paiete. Hainele prea strălucitoare nu sunt permise. Ar trebui să fiți mai atente și grijulii în alegerea accesoriilor și bijuteriilor. Mai bine puțin, dar mai bun. Toate detaliile imaginii trebuie să fie restrânse, confortabile și să se combine armonios.

2. 

3.

Casual este un stil de zi cu zi, în care hainele și accesoriile simple arată organic în culori neutre. Un plus imens este că o astfel de garderobă nu este prea scumpă. Mai mult ca atât, aproape în fiecare garderobă ale femeilor sunt prezente lucruri în stilul Casual.

4. 

5.

Imaginile în această direcție de stil combină clasica elegantă cu o ușoară neglijență rafinată. Ansamblul ca concept este simplu și tot odată original – blugi cu o jachetă, blugi cu o bluză de mătase, un pulover voluminos cu fustă dantelată, etc.

6.

7.

8.

9.

Nu este nimic complicat și inacceptabil pentru dvs. Nu veți vedea nici un set care nu este potrivit în viața reală. Stil, confort și frumusețe – iată cele trei principii ale stilului Casual.

10.

11.

12.

Încercați să vă inspirați de aceste look-uri Casual din selecția noastră pentru a vă schimba imaginea. Va fi foarte simplu!

Să fiți frumoase întotdeauna!