”Frumusețe în stil turcesc”: 8 cele mai renumite și frumoase femei din Turcia.

Turcia este o țară populară nu numai datorită orașelor de vacanță și a obiectivelor turistice, ci și datorită femeilor atractive. Astăzi vom vorbi despre cele mai frumoase doamne din Turcia. Acestea se deosebesc prin talent, frumusețe și stil unic. Au reușit să-și organizeze cu succes atât viața profesională, cât și cea personală. Vă invităm să le admirați cu drag:

1. Tuba Buyukustun 

Ea are un aspect incredibil de sofisticat, așa că este uneori numită Monica Bellucci din Turcia. Ea este un prim exemplu de feminitate clasică, așa că i se oferă numeroase proiecte de actorie nu numai în țara de origine, ci și în afara ei.

2. Berrak Tuzunatach 

O fată frumoasă ce uimește prin atractivitatea sa. Apropo, așa arată fără folosirea produselor cosmetice și a unor operațiuni plastice. Berrak este filmată în seriale, interpretând perfect orice personaje. Mai ales, cu succes interpretează rolurile dramatice. Publicului îi place mult de ea.

3. Beste Kokdemir 

Pentru prima dată, această femeie frumoasă a jucat în film acum 7 ani, dar a câștigat popularitatea mondială datorită participării la seria “Magnificul secol”. Din acel moment, ea a devenit incredibil de populară.

4. Neslihan Atagül 

Această femeie nu are un aspect standard, dar datorită acestui fapt, ea a fost atât de îndrăgită de spectatorii care i-au urmărit cariera ei, începând cu vârsta de 14 ani. În plus, doamna activează ca model și în acest domeniu este, de asemenea, foarte apreciată. Apropo, ea este căsătorită cu un partener dintr-unul din proiectele la care a participat.

5. Melissa Pamuk 

Acum, această actriță are 28 de ani. Ea este în mod constant filmată în diferite proiecte. Mulți spectatori o cunosc. Melissa este un adevărat poliglot, deoarece cunoaște cinci limbi.

6. Nurgul Yesilcay 

Nurgul are forme foarte atractive și un păr frumos întunecat. Talentul ei, de asemenea, nu este îndoielnic. Toate rolurile sale sunt incredibil de vii și luminoase. Acestea rămân mult timp în inimile fanilor. Joacă atât în comedii, cât și în drame.

7. Ayca Aysin 

O altă femeie incredibil de frumoasă. În activitatea de actorie a fost angajată din 2010. În acea perioadă a fost prima dată când i sa oferit un rol într-un serial de 250 de episoade. Din acel moment, Ayca a devenit foarte populară, iar cariera a urcat în sus. Lucrările ei artistice cu adevărat sunt perfecte.

8. Fahrie Evgen 

Actrița are acum 33 de ani, ea este absolventă a Universității Bosfor, cu specialitatea de istoric. Cu toate acestea, vocația universală a fost obținută tocmai datorită muncii sale în domeniul cinematografiei. Poate întruchipa o varietate de personaje. De exemplu, cel mai faimos film din întreaga lume, cu participarea sa, este ”Galikușu”. În timpul filmărilor, Fahrie și-a întâlnit viitorul soț.

Sunt foarte frumoase. De ce părere sunteți? Așteptăm cu drag comentariile dvs.