Frumusețe accesibilă oricui: 9 ținute moderne cu fuste și rochii

Desigur, este foarte comod să purtați teniși și blugi, însă garderoba unei femei nu poate exista fără câteva rochii superbe, fără fuste de diferite lungimi. Faceți parte din categoria femeilor care consideră rochiile incomode? Vă înșelați!

Priviți aceste idei extraordinare și atrageți privirile pline de admirație ale celor din jur. Meritați acest lucru!

Combinații corecte de rochii și fuste

1. O ținută gingașă și vaporoasă

Croială clasică, culoare bej. Această rochie se potrivește de minune cu un palton sau o jachetă de culori intense. În acest sezon, aceasta poate fi purtată cu haine și accesorii de nuanțe de albastru deschis.

2. Feminitatea întruchipată

În șifonierul fiecărei doamne trebuie să fie o rochie albă clasică, deoarece ea este un articol de bază, ceea ce înseamnă că se asortează cu orice piese vestimentare. În prezent rochia albă se poartă cu accesorii de culoare roșie, pantofi albaștri închis și o jachetă de aceeași culoare.

3. Pentru evenimente importante

Probabil, dantela nu se va demoda niciodată. Această ținută este irezistibilă. Bluză din dantelă neagră, fustă-creion albastră, pantofi cu toc, accesorii elegante.

4. Pentru o plimbare pe vreme mai caldă

Purtați rochii de culoarea scorțișoarei. Aceasta se poartă cu o geacă din piele sau din piele întoarsă, adăugați niște accesorii aprinde și accesorii. Ținuta dvs. stilată este gata.

5. Ținută clasică pentru fiecare zi

Vă place fusta gri? Ea arată perfect dacă este combinată cu culori mai întunecate. De exemplu, o ținută rafinată – pulover cu cizme, fustă gri, colier de argint.

6. În buline

Fustele și rochiile în buline revin în modă. În această toamnă se poartă cu haine și accesorii de culoarea mentei.

7. Fuste tricotate

Se potrivesc cu orice haină. Fie cu teniși fie cu pantofi, cu un pulover obișnuit sau clasic. O ținută perfectă atât pentru o întâlnire romantică, cât și pentru serviciu.

8. Fuste midi

Cel mai intens din toate tendințele sezonului – fusta midi de culoarea vinului. Veți obține o ținută irezistibilă dacă veți combina fusta cu o bluză de culoare deschisă cu umerii dezgoliți și pantofi clasici din piele lăcuită. Nu uitați de accesorii și purtați un colier fin.

9. Imprimeu floral 

Pentru a arăta nemaipomenit într-o astfel de fustă asortați-o cu o bluză de un verde mustos și niște accesorii de aceleași nuanțe. Fiți sigure, nu veți trece neobservată.