„Frumos și bine îngrijit: nu, nu este despre mine”: vedetele care s-au delăsat

Vedetele, de obicei, sunt bine îngrijite și arată impecabil.

Toată lumea le admiră, de aceea trebuie să fie întotdeauna atrăgătoare. Dar, din păcate, unora nu le prea reușește. Unele vedete își pierd farmecul și încetează, dintr-un motiv sau altul, să se îngrijească. Mai ales când ajung la vârsta adultă.

Pamela Anderson.

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood a început a pierde din farmec. Deși a trecut de 50 de ani, Pamela nu renunță la părul blond și la sprâncenele foarte subțiri, care deja nu i se mai potrivesc.

Johnny Depp.

Johnny Depp a încetat, în ultima vreme, să fie atent la aspectul său.

Matthew Perry.

Matthew a fost, cândva, unul dintre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood. Dar ce s-a întâmplat cu Matthew acum? Se pare că actorul pur și simplu a uitat de aspectul său.

Linda Evangelista.

Spre deosebire de colegele sale, Cindy Crawford și Naomi Campbell, Evangelista nu se prea poate lăuda, în ultima vreme, cu un aspect impecabil, deoarece vedeta, din cauza unor probleme, a pierdut dorința de a avea grija de ea.

Drew Barrymore.

După nașterea copiilor, actrița a încetat să mai aibă grijă de aspectul său. Chiar dacă Drew nu arată la fel de bine ca înainte, este fericită alături de familia sa.

Ben Affleck.

Affleck a fost întotdeauna unul dintre cei mai de invidiat actori de la Hollywood: frumos, talentat, elegant: un adevărat domn. Dar, după cum observăm în ultima vreme, actorul a cam uitat de aspectul său și nu mai arată la fel de bine.