Frumoasele soții ale președinților: nu respectă codul vestimentar și se îmbracă cum doresc!

Nu toate primele doamne ale statului se îmbracă într-un costum strict cu pantaloni sau o rochie ce crează impresia unei siluete perfecte. Vă prezentăm o selecție a celor mai spectaculoase soții ale președinților și chiar regilor, care nu respectă codul vestimentar și se îmbracă cum doresc. Curajul și bunul gust  merită a fi apreciat:

1. Sheikha Moza Bint Nasser Al Missned 

Această doamnă este soția lui Emir Qatar Sheikh Hamad Ben Khalifa Al-Thani. Șeful Qatarului, apropo, are și alte două soții în afară de ea. Cu toate acestea, anume Moza apare cel mai des cu el la evenimente și întâlniri cu alți șefi de stat.

Probabil e soția preferată a șeicului. Nu numai că este frumoasă, ci și inteligentă. Moza nu s-a supus tradițiilor musulmane și a obținut o diplomă. În 1986, Moza a absolvit Universitatea din Qatar și a devenit sociolog. Soția lui Sheikh Qatar participă activ la viața socială a statului său: conduce Fundația pentru educație și Fundația democratică Arabă. Unde mai pui, ea este mama a 7 copii. Cum reușește la 60 de ani să arate atât de spectaculos? Este un mister!

2. Rosario Murillo 

Rosario este soția președintelui din Nicaragua. Ea nu este doar prima doamnă a statului, dar, de asemenea, vice-președinte. Alături de soțul său, ea participă activ la viața politică din Nicaragua.

Femeia alege haine extrem de colorate și îi place să poarte bijuterii. Apropo, un număr mare de brățări și mărgele, le poartă pentru a atrage prosperitatea și norocul.

3. Soțiile regelui Mswati lll

Mswati este regele unei mici țări africane din Swaziland. Are 15 soții și toate se îmbracă în haine naționale, ca și soțul lor poligam.

Cea mai atrăgătoare și faimoasă soție a regelui Swaziland este tânăra Ntando Dube (a 12-a soție). Ea a devenit vestită pentru că și-a înșelat soțul încoronat cu ministrul său de Justiție.

Fata a acționat foarte atent: pentru a se vedea cu iubitul ei, se îmbrăca în uniformă de soldat și a fugea din palat. Pasiunile africane nu au durat mult: regele a aflat totul, l-a concediat pe ministru, iar soția infidelă a fost dată afară din casă.

Se pare că 2 locuri sunt libere în haremul regelui.

4. Chantal Biya 

Această femeie excentrică este prima doamnă din Camerun. Ea a devenit faimoasă nu numai pentru activitățile sale sociale, dar și datorită stilului inimitabil: înălțimea coafurii de 15 cm, pantofi foarte înalți, machiaj expresiv, sprâncene tatuate și ținutele ostentative.

Apropo, părul lui Chantal este natural. Lungimea și densitatea acestuia îi permite să facă cele mai inimaginabile coafuri.

Cu adevărat, opersoană spectaculoasă! Este numită o icoană africană de stil și toți așteaptă cu nerăbdare să vadă rochia în care va apărea în public. Extraordinară, atrăgătoare și de efect. Se spune că este, de asemenea, carismatică, cu suflet mare și simplă.

Faimoase și cu gust. Nici un cod vestimentar nu este o regulă pentru ele!

Cum credeți, are dreptul prima doamnă să nu respecte un cod vestimentar? Așteptăm cu drag comentariile dvs.