Frumoasă, inteligentă și elegantă: președinta Croației cucerește lumea!

Președinta Croației a cucerit lumea! Kolinda Grabar-Kitarovici a devenit faimoasă în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Sinceritatea, emotivitatea, bunătatea și simplitatea sa au fermecat întreaga lume, fiind cel mai mediatizat șef de stat în timpul Campionatului Mondial de Fotbal disputat în Rusia.

Elegantă și de o frumusețe naturală, Kolinda Kitarovic este prima femeie președinte din istoria Uniunii Europene. Puțini o cunoșteau pe Kolinda Grabar-Kitarovic până în 2015, anul în care a câștigat alegerile prezidențiale din Croația. La 46 de ani Kolinda Kitarovic devenea cel mai tânăr șef de stat din Croația, tot ea fiind și prima doamnă președinte din zona Balcanilor aleasă prin vot universal.

Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică. În cazul Kolindei Kitarovic este viceversa deoarece soțul său este cel care a susținut-o pe Kolinda, acesta renunțând, pentru o bună perioadă, la profesia sa pentru a o susține pe Kolinda și dedicându-se exclusiv vieții de familie.

„Președinta poporului”, „cea mai sinceră și dulce” precum și „eleganta doamnă președinte”! Tabloidele au creat deja o lista cu ținutele sale de succes pe care vă invităm să le admirați și Dumneavoastră.

1. Este o doamnă de excepție!

2. La meciurile selecționatei Croației Kolinda a purtat doar trening.

3. Dar preferă să poarte și rochii clasice care să-i scoată în evidență formele frumoase.

4. Îi stă minunat și în costumele cu pantaloni.

5. Kolinda preferă rochiile de dantelă în care arată extraordinar!

6. Președintele Croației mai preferă și îmbrăcămintea de culoare aprinsă, în special nuanțele de roșu și roz.

7. Este o femeie foarte frumoasă!

8. Elegantă și foarte stilată!

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.