French – manichiura unică, relevantă pentru toate anotimpurile și pentru orice eveniment!

French este o manichiură clasică, înafara timpului. Aceasta este o opțiune relevantă în orice anotimp și pentru orice eveniment. Nu este niciodată învechită, nu este plictisitoare și este întotdeauna la modă. Manichiura French foarte frumos decorează și subliniază frumusețea mâinilor noastre. Fără îndoială, în ultimii ani, realizările și ideile extraordinare de design în Nail Art au evoluat foarte mult și chiar și cea mai obișnuită jachetă este acum ușor modificată pentru a arăta mai aspectuoasă, de lux și mai modernă. Maeștrii vin cu noi accente, combinații și decorații, care uneori pur și simplu te înnebunesc cu frumusețea lor.

Fiindcă ocaziile speciale sunt din ce în ce mai dese în luna decembrie și noi iubim zilele în care unghiile noastre se simt răsfățate și iubite, iată câteva modele speciale de manichiură franceză. În acest articol sunt idei menite să vă inspire în a face alegerea potrivită, pentru o manichiură French seducătoare și atrăgătoare.

1.

2.

Va-ți întrebat vreodată dacă manichiura French vine din ”orașul luminilor”? Aceasta a fost extrem de îndrăgită de vedetele de la Hollywood în 1970, când a și devenit foarte populară.

3.

4.

5.

După câteva cercetări am descoperit că denumirea îi este acreditată lui J.Pink în 1970, deci termenul a fost folosit și înainte. Chiar cuvântul ”manichiură” provine din latinescul ”manus” – mână și ”cura” – îngrijire.

6.

7.

8.

În ceea ce privește franceza, unele ”voci” pretind că, într-adevăr, are origini franceze (fapt ce se datorează fashionistelor din 1930). Alții însă, sunt de părere că denumirea ar fi fost aleasă doar pentru că oferă un aer stilat și de șic.

9.

10.

11.

Motivul pentru care manichiura French pare un trend ”nemuritor” este evident până în zilele de astăzi – este o manichiură versatilă, șic și naturală. Până la urmă, un French este întotdeauna binevenit și vă ”salvează” în orice situație.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Să fiți frumoase mereu!