Fotografii de nuntă din arhiva superbei actrițe Aishwarya Rai!

În anul 1994, această frumoasă actriță indiană a devenit proprietara titlului ”Miss World”, care a fost cu siguranță meritat. Într-adevăr, este o femeie foarte frumoasă! Anume după acest concurs toată lumea a aflat și a început să vorbească despre tânăra inteligentă și foarte talentată.

1.

2.

Deja din anul 1997, ea a devenit o adevărată vedetă. Datorită talentului ei și desigur a unei frumuseți incredibile, a cucerit nu numai India, ci și Hollywood-ul! În anul 2004 a fost aleasă de revista Time ca fiind una din cele mai influente 100 de personalități și a apărut pe coperta revistei Time, Asia Edition. În luna octombrie a anului 2004, o statuie de ceară a actriței a fost expusă la muzeul de ceară Madame Tussauds din Londra.

3.

Aceasta a dobândit statutul de soție în anul 2008! Soțul ei a devenit un actor la fel de popular și atractiv, pe nume Amitabh Bachchan. Iată și câteva fotografii de la această sărbătoare:

4.

Nunta lor a avut loc, așa cum era și de așteptat, în India. Evident, aceasta a fost sărbătorită conform ritualurilor tradiționale hinduse din India de Sud. A fost o ceremonie privată, la reședința Bachchan Prateeksha în Juhu, Mumbai.

5.

6.

7.

Aceștia sunt căsătoriți deja de 11 ani.

8.

În anul 2011 în familia faimosului cuplu s-a născut o fetiță – Aaradhya.

9.

Trebuie de remarcat faptul că fata din ce în ce mai mult seamănă ca mama sa.

10.

Actrița se străduie să petreacă mai mult timp cu familia. Pentru ea, acest lucru este cu adevărat important!

11.

Cele mai de succes filme de la Bollywood pun accentul pe importanța familiei, așa că nu este de mirare că și cei mai faimoși actori indieni se mândresc cu familii unite.

Iar dvs sunteți printre admiratorii acestei frumoase actrițe?

Așteptăm comentariile cu drag.