Fosta soție a lui Sylvester Stallone are 55 de ani. Vara trecută a născut și e într-o formă perfectă!

Pentru fosta dansatoare, model și cântăreață, Brigitte Nielsen, vârsta nu este un impediment ca să devină mamă. Iar pentru curajul ei, are toată admirația noastră.

Sarcina neașteptată

Cu câteva luni în urmă, Brigitte Nielsen a postat niște fotografii pe pagina unei rețele de socializare, afișând cu mândrie burtica rotunjită.

Deși majoritatea fanilor s-au bucurat pentru ea, au existat și din cei care i-au condamnat decizia de a naște la vârsta de 55 ani.

„Brigitte Nielsen are 54 de ani și este însărcinată cu al cincilea copil al celui de-al cincilea soț. Este o noutate total neașteptată, și mai bine mă abțin de la alte comentarii.”

„Căsnicia lor nu are niciun viitor și îmi pare rău că copilul va crește fără părinți.”

„Oh, felicitări! Dar când copilul va împlini 20 de ani, ea va avea 74 de ani. Va avea puteri pentru a-l crește și a-l educa? Totuși, mi se pare că este egoistă.”

Unii consideră că este o dovadă de egoism să rămână gravidă la această vârstă, deoarece are deja patru fii adulți după patru căsnicii. (Apropo, a fost căsătorită cu Sylvestre Stallone, dar nu au avut copii). Totuși, actrița nu a permis ca astfel de gânduri să o facă să renunțe la sarcină. Ea s-a concentrat doar pe emoții pozitive și astăzi este o mamă fericită.

Faceți cunoștință cu Frida!
La 28 iunie, Brigitte a anunțat despre nașterea fetiței sale și a dezvăluit, de asemenea, numele copilului. Ea a postat o poză însoțită de acest mesaj: „Micuța noastră Frida, dragostea noastră adevărată.”


După ceva timp, revista PEOPLE a publicat câteva fotografii exclusive cu ambele.


Maternitatea nu a afectat-o deloc pe Brigitte, ba dimpotrivă, i-a făcut bine. La scurt timp după naștere, ea a postat fotografii pe pagina sa de Instagram unde toată lumea i-a putut admira silueta incredibilă.


„Merg înainte…” este titlul acestei fotografii. Femeia e demnă de toată admirația deoarece într-un timp scurt, a reușit să realizeze tot ce și-a propus.

„Am obținut tot ce mi-am dorit.”

Într-un interviu, Brigitte Nielsen a declarat că și-a îndeplinit toate visele odată cu nașterea fetiței sale. Când și-a întâlnit soțul, pe Mattia Dessi, în vârstă de 39 de ani, ea a știut că va face un pas important cu el.

Actrița a spus că și-a congelat ovulele la 40 de ani. Fertilizarea in vitro a fost o experiență lungă, dar a meritat: „A deveni mamă este cel mai frumos eveniment din viața unei femei”, a declarat proaspăta mămică într-un interviu.


Felicitări părinților!