Formula magică recomandată de Louise Hay: banii vor veni mai repede decât vei reuși să-i cheltui!

Louise Hay este o renumită scriitoare americană, autor de cărți motivaționale, precum și susținătoarea unei filosofii deosebite esența căreia constă în faptul că fiecare om poate să se vindece singur. Aici este vorba nu doar de sănătate. Louise Hay explică în cărțile sale despre modul în care părerile noastre personale devin cauza problemelor fizice, emoționale și financiare.

Cum să atrageți bogăția

Pentru a evita deficitul financiar, scriitoarea îndeamnă cititorilor să-și lărgească orizonturile de gândire: „Noi privim banii foarte dintr-un unghi foarte îngust. Noi cunoaștem întotdeauna cât ne este permis să avem. Spre exemplu, puteți spune: „Vreau să plec în Paris, dar nu am bani. De aceea, nu pot pleca.” În acest fel, banii sunt un impediment pentru o călătorie în Paris. Dacă veți face afirmații și vă veți imagina cum veți petrece timpul în mijlocul Parisului, energia Universului vă va ajuta, într-un mod sau altul, să ajungeți acolo.” Ce înseamnă o afirmație și cum ea ne ajută să dobândim ceva. Iată ce vă sugerează echipa noastră.

Afirmațiile sunt niște formule scurte de auto-hipnoză care ajută subconștientul nostru să se programeze pe un drum corect. Însă trebuie să rețineți o regulă importantă de la Louise Hay: „Dacă faceți afirmații doar pentru a primi bani și nu pentru a vă schimba, atunci aceste principii nu vor funcționa.”

Scriitoarea insistă asupra faptului că anume dezvoltarea duhovnicească ajută oamenii să-și atingă scopurile materiale și emoționale. Este necesar să vă treziți în fiecare dimineață cu gândul că ceea ce vă este necesar veți avea neapărat. În viața dvs. totul este bine. Dvs. treceți de la un eveniment frumos la altul.

Practicile de repetare a afirmațiilor pot fi efectuate zilnic, iar pentru un rezultat mai bun combinați-le cu vizualizările. Iată care sunt cele mai eficiente formule pentru atragerea bunăstării.

1. Iubesc banii și această dragoste este reciprocă.

2. Pot să obțin un venit mare, eu pot face acest lucru.

3. Îmi voi permite să cresc financiar, indiferent de circumstanțele din jur.

4. Îmi permit să câștig mulți bani.

5. Întotdeauna primesc ceea ce am nevoie.

6. Câștig mulți bani pentru a trăi confortabil și a avea de toate.

7. Activitatea mea/serviciul meu îmi aduce tot mai mult și mai mult venit.

8. Atrag bogăția la fel ca un magnet.

Atunci când veți atinge nivelul maxim de armonie cu sine, puteți înceta să faceți aceste afirmații. Vă dorim să fiți întotdeauna împliniți!