Formele pufoase nu sunt o condamnare! Ci sunt doar începutul unei aventuri vestimentare

Femeile cu forme nu își pot alege mereu orice haină, deoarece majoritatea caselor de modă se axează pe femeile suple. Este mult mai simplu…

Însă femeile plinuțe nu stau degeaba. Ele solicită de la designerii să li se acorde și lor atenție. Inițial, aceștia erau destul de sceptici în crearea modelelor pentru aceste femei, dar acum casele de modă sunt asaltate de mărimile „plus-size”.

Astăzi există multe branduri renumite care se axează pe crearea hainelor pentru doamnele XXL. Din păcate, însă unele ținute sunt destul de demodate. Noi, însă vă propunem să urmăriți o colecție de combinații foarte reușite pentru femeile plinuțe.

O tunică stilată pentru forme XXL

Tunica din tricot arată foarte bine.

Tunici originale pentru femei plinuțe.

Iată cât de modern și stilat poate să arate o femeie contemporană!

Rochia în buline perfectă pentru plinuțe.

Rochii stilate pentru forme pufoase.

Creatorii de tunici, cu siguranță, s-au gândit și la femeile plinuțe. Nimic nu este mai comod și mai universal decât tunica. Ea este mereu la modă. Ea poate fi de diferite culori și croieli, ceea ce permite să faceți diferite combinații.

Din păcate, multe femei plinuțe se tem să-și accentueze talia și se ascund în haine largi, ceea ce poate mări vizual mult mai mult.

Tunica accentuează talia foarte delicat, deoarece nu este mulată pe corp. Aranjarea unei părți de tunică la centură poate să vă arate mult mai suplă. Cutele care se formează vor ascunde ceea ce vreți să ascundeți.

 

Rețineți că sunteți frumoasă, dorită și atrăgătoare indiferent de forme. Nu vă jenați de aspectul dvs. Trebuie doar să vă învățați să accentuați  corect calitățile siluetei.