Fondul de ten: 10 trucuri pe care e bine să le cunoaștem.

Fondul de ten este baza oricărui machiaj. De aceea, aplicarea trebuie abordată cu toată responsabilitatea. Până la urmă, aplicarea incorectă poate transforma machiajul într-o problemă reală. De aceea am decis sa va relatăm despre 10 trucuri, cum să aplicați corect fondul de ten, care vă vor fi cu siguranță utile atunci când creați un machiaj perfect.

1. Pentru a aplica baza, turnați o cantitate mică de fond de ten pe partea dorsală a mâinii. Apoi, cu ajutorul unui burete special sau cu o perie, aplicați-l pe pielea curată și, cel mai important, hidratată. Vă sfătuim să umbriți bine fondația de ten direct pe obraji, în timp ce duceți peria de la centrul feței spre tâmple.

2. Pentru a face fundația cât mai naturală pe nas, aplicați-o de sus în jos și acordați o atenție deosebită aripilor nasului.

3. După ce ați finisat cu aplicarea fondului pe nas, luați puțin fond de ten și cu o perie specială umbriți bărbia. Aici baza trebuie să fie aplicată de jos în sus. Apoi, aplicați produsul de-a lungul sprâncenelor: de la centru spre tâmple.

4. Pentru ca crema tonală cât mai mult timp să fie păstrată pe pielea dvs în stare perfectă, vă sfătuim să fixați machiajul cu pudra pulbere. Mai mult, pudra ar fi mai bine să se aplice pe toată fața, acordând o atenție specială zonei T.

5. După ce ați aplicat pudra, completați machiajul cu apă termală sau lichid care fixează machiajul. Deci, așa veți obține un machiaj cât mai durabil.

6. Mici sfaturi pentru alegerea mijloacelor tonale: nu-l testați pe pielea mâinilor. Anume pe față trebuie verificată nuanța corectă. Bineînțeles, în cazul în care magazinul are o astfel de oportunitate, nu procurați întregul tub cu crema tonală, dar procurați doar un tester. El este cel care vă va ajuta să determinați dacă nuanța cremei este ideală pentru tonul feței dvs.

7. Dacă fondul de ten nu conține factorii de protecție SPF, nu uitați că în zilele însorite este necesar să utilizați suplimentar și o cremă cu protecție solară.

8. Rețineți că protecția solară se aplică la sfârșitul machiajului. Atunci când aplicați crema cu protecție solară, nu frecați fața cu un burete, pentru că vă veți ruina foarte repede machiajul. Opțiunea ideală este de a folosi mișcări ușoare, de palpare, cu pernuțele degetelor.

9. Când cumpărați un fond de ten, evitați nuanțele galbene dacă nu doriți să obțineți efectul unei fețe bolnăvicioase.

10. Dacă ați trecut pragul de 40 de ani, vă sfătuim să atrageți atenția la tonurile roz ale fondului de ten, ceea ce vă va reîmprospăta imaginea și o va face incredibil de frumoasă.

Iar dvs ce trucuri folosiți pentru a obține un machiaj perfect?