Folosește un produs foarte ieftin din trusa ta medicală și praful nu se va mai depune pe mobilă

Din păcate este imposibil să faceți curățenie o dată și să țină două-trei luni. În schimb este interesant să găsiți vreun truc nou pentru a prelungi efectul curățeniei. Astăzi, vă propunem un produs foarte ieftin care nu va permite prafului să atace locuința dvs. pentru mult timp. Puteți să-l cumpărați în orice farmacie.

Curățenia este indispensabilă. Însă puțini consideră că ea este un mod de relaxare sau foarte plăcut. Așteptați cu nerăbdare să spălați pardoseala? Nu, cu siguranță. Avem o noutate bună pentru dvs. Efectul de la ștergerea prafului poate fi prelungit pentru mai mult timp. În această situație vă vine în ajutor un produs care costă foarte puțin și se găsește în farmacia de la colț. Se numește glicerină.

Glicerina se isprăvește de minune cu suprafețele de oglindă și lăcuite. 

Glicerina este folosită pentru a face curățenie în hoteluri și chiar în muzee. Substanța densă fără miros și fără culoare poate crea un strat invizibil care protejează suprafețele de praf. Orice suprafață.

Glicerina este perfectă pentru curățarea oglinzilor și a suprafețelor lăcuite. Trebuie doar să adăugați câteva picături pe o lavetă din microfibră și să ștergeți foarte bine mobila. Aceasta va străluci ca nouă.

Glicerină pentru parchet din lemn și parchet laminat.

De asemenea, glicerina poate fi folosită pentru a da luciu parchetului din lemn și parchetului laminat. Diluați câteva picături în apă. Iar parchetul vechi va avea un aspect mult mai îngrijit.

Glicerina împotriva petelor vechi de pe haine. 

Apropo, acest produs este util și pentru spălare. Spre exemplu, pentru a îndepărta petele de fructe de pădure. Înmuiați pata în glicerină, iar apoi clătiți-o ușor în apă sărată.

Glicerina este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în cosmetică. 

Întrucât glicerina are deja sute de ani de prezență în cosmetologie, ea poate fi mereu folosită pentru frumusețe. De exemplu, adăugați o picătură în șampon pentru un luciu mai intens sau în crema de mâini pentru a înmuia pielea. Cumpărați chiar azi glicerină.